20 de maig, Dia del Club

Comparteix la notícia

El diumenge 20 de maig, celebrem el dia del Club. És l’aniversari de la seva fundació. Per això us proposem una rugby-festa, un dia per estar tot junts (jugadors, pares, mares, novies, nòvios, amics…) i passar-ho bé. Ens trobarem al Camp de Rugby de Vilanova i la Geltrú a partir de les 10 del matí. Farem jocs, partits… i acabarem amb un dinar de germanor amb sorpreses. Ningú s’escapa de jugar, així que tothom a posar-se en forma per aquest dia! 

Com ens organitzarem? 
Hi haurà una penyora gastronòmica. Què vol dir això? Doncs que cada jugador i els seus acompanyants que vinguin hauran de pagar 1€ per persona i han de portar el menjar que ells es menjarien. La idea no es que cadascú es mengi el que ha portat, sinó que es faci una gran taula i que tothom piqui del que vulgui. Podeu portar embotits, pa, tomàquets, truites variades, amanides, formatges, algun postre … el que us sembli per preparar un buffet fred.

Ànims cuiners i cuineres del SEL i porteu aquella “recepta” que tan bé us surt… Pel que fa a la beguda i els cafès, se n’encarrega el club.


Si algú vol ajudar als organitzadors o té alguna idea… que es posi en contacte amb el Club a través del telèfon 637 731 669 (Ester).


Us hi esperem!!!!!

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch