28 de maig, Dia del Club

El dissabte 28 de maig, celebrem el Dia del Club. Es l’aniversari de la seva fundació. Per això us proposem una rugby-festa, un dia per estar tot junts (jugadors, pares, mares, novies, novios, amics…) i passar-ho bé. Es també un dia on els jugadors i jugadores del club volem agrair a família i amics tot el seu suport.

Ens trobarem al Camp de Rugby de Vilanova i la Geltrú a partir de les 10 del matí. Farem jocs, partits… i acabarem amb un dinar de germanor amb sorpreses. Ningú s’escapa de jugar, així que tothom a posar-se en forma per aquest dia.


Com ens organitzarem?

Hi haurà una penyora gastronòmica. Què vol dir això? Doncs que cada jugador i els seus acompanyants que vinguin hauran de pagar 1€ per persona (que servirà per les begudes i els cafès) i han de portar el menjar que ells es menjarien. La idea no es que cadascú es mengi el que ha portat, sinó que es faci una gran taula i que tothom piqui del que vulgui. Podeu portar embotits, pa, tomàquets, truites variades, amanides, formatges, algun postre … el que us sembli per preparar un buffet fred.

Ànims cuiners i cuineres del SEL i porteu aquella “recepta” que tan bé us surt…

Ens fan falta mans per organitzar-ho tot. Si algú vol ajudar o té alguna idea… que es posi en contacte amb Ester – 637 731 669
Us esperem!!!!! Gràcies,
Junta Directiva SEL Vilanova i la Geltrú