Activitats desenvolupades el 4 i 5 de març

Comparteix la notícia

DISSABTE 4 DE MARÇ 
S18 
QUÍMIC ER 41 – SELVNG 14
Els primers en entrar en joc el cap de setmana foren els cadets. Ho feien a la Teixonera (Barcelona), davant del Químic ER. Els errors individuals, especialment en el placatge, i la manca d’actitud en determinats moments va acabar passant factura en el joc i en el marcador.

Sènior Masculí 
RC MATARÓ 69 – SELVNG 19 
El sènior masculí va desplaçar-se dissabte a la tarda a Mataró, en el partit aplaçat per la celebració del Carnaval. La dificultat del compromís davant del segon classificat era major tenint en compte que els vilanovins anaven a la capital del Maresme amb una plantilla sota mínims: catorze jugadors. Sabedors de la complexitat, els jugadors que saltaren al camp ho van fer de manera disciplinada i seriosa, treballant al màxim la defensa i aprofitant les ocasions d’atac que es presentaren. D’aquesta manera, i tot i que els mataronins imposaren el seu joc en gran part del partit, els de blau cel no van doblegar-se en cap moment i aconseguiren tres meritoris assajos, quedant a un del punts de bonus, i lluitant fins el darrer sospir del partit.

DIUMENGE 5 DE MARÇ 
S14 
CR TORROELLA 34 – SELVNG 7 
Els alevins es desplaçaren dissabte a la tarda a Torroella: els esperava una recepció a l’Ajuntament de la ciutat, per part del regidor d’Esports, i un cap de setmana de convivencialitat abans del partit de diumenge. Els joves jugadors blau cel van saltar a la gespa motivats i amb bona actitud, però l’equip local va ser superior com així reflecteix el 34 a 7 final.

Sènior Femení 
RC GÒTICS 47 – SELVNG/REUS DEPORTIU 8 
El femení encarava el darrer partit de la fase regular de Segona a domicili; concretament a la Foixarda, davant de Gòtics RC, cinquenes classificades. Les noies del combinat van trobar-se davant un equip que va saber jugar les seves armes i que no va deixar gaire alternatives a les de roig-i-negre.

VETERANS
Els Veterans del Club van desenvolupar diumenge, a la Sínia Batadet, una sessió d’iniciació al rugbi amb amigues i amics dels Bordegassos. L’activitat, que ve a continuar la col•laboració entre ambdues entitats, va servir per acostar el món de l’ovalada a totes aquelles persones vinculades als Bordegassos que la van voler provar “in situ”. Com no podia ser d’altra manera, l’activitat va finalitzar amb un tercer temps. Bona feina dels veterans!

Més fotografies del partit de s14, per Carles Pons,
CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch