Site is Loading, Please wait...

ADN SEL al 15 de La Ginesta

15 de la ginesta
Finnian Burke, Genís Fons i Raül de la Rosa, escollit per a formar part de la Selecció Catalana de Rugby.

Comparteix la notícia

El rugbi és més que un esport; és una passió que uneix a comunitats i cultures de tot el món. A Catalunya, aquesta passió es viu amb fervor, i el SEL VILANOVA Club de Rugbi és un clar exemple d’això.

La selecció catalana de rugbi de la categoria S16 ha anunciat la incorporació de tres talentosos jugadors procedents de l’escola de rugbi del club: Finnian Burke, Genís Fons i Raül de la Rosa, aquest últim va deixar el club a l’inici de temporada, però entenen que els mèrits que el van portar a ser seleccionat són fruit de la seva trajectòria pel SEL.

Aquesta elecció no sols és un assoliment individual per a cada jugador, sinó també un testimoniatge de l’ardu treball i la dedicació del club en el desenvolupament del talent jove.

Finnien Burke, amb la seva destresa en el camp i la seva intel·ligència tàctica, s’ha destacat com un jugador versàtil i de confiança per al SEL VILANOVA. La seva habilitat per a llegir el joc i prendre decisions ràpides el converteix en un actiu inavaluable per a qualsevol equip. La seva inclusió en la selecció catalana Sub-16 és un reconeixement merescut al seu talent i compromís amb l’esport. Burke no sols es representa a si mateix en aquest escenari, sinó també al club que l’ha vist créixer com a jugador i com a persona.

 

jugadors del sel al 15 de la ginesta

D’altra banda, Genís Fons és un jugador que ha desenvolupat un bon joc, determinació i treball, fet que l’ha portat a destacar-se en cada partit. Fons personifica la passió pel joc que caracteritza al SEL VILANOVA. La seva inclusió en la selecció Sub-16 és un pas significatiu en la seva carrera esportiva, però també és un reflex del compromís del club a nodrir i desenvolupar el talent local. Fons porta amb si l’orgull i l’emoció de representar al seu club i la seva regió en l’escena nacional.

 

 

L’elecció de Finnian Burke, Genís Fons i Raül de la Rosa per al 15 de La Ginesta és un assoliment significatiu tant per als jugadors com per al SEL VILANOVA Club de Rugbi. És un testimoniatge del compromís del club en el desenvolupament del talent jove i en la promoció del rugbi a Catalunya. Aquests tres jugadors representen el millor del rugbi juvenil a la regió i són un motiu d’orgull per als seus companys d’equip, entrenadors i seguidors. La seva participació en la selecció Sub-16 no sols enriquirà la seva experiència esportiva individual, sinó que també enfortirà el vincle entre el SEL VILANOVA i la comunitat rugbística catalana.

Més notícies