Ajustada derrota dels cadets enfront del líder

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana, els cadets del Club van ser l’únic equip amb partit. I no tenien precisament un partit qualsevol: visitaven el líder de la categoria, l’Enginyers, en una matinal de temps canviant on la pluja va acabar respectant la disputa del partit.

Tot i la diferència en la classificació general, sobre la gespa de la Mar Bella el matx va ser molt disputat. Al primer temps, els locals van avançar-se gràcies a una penalitat i van saber comandar el marcador gràcies a trepitjar amb força la zona de vint-i-dos vilanovina; amb tot, dos assajos pels de blau cel van fer que el marcador al descans fos 22 a 12. A la represa, la intensitat pujà de nivell, i els vilanovins –amb una defensa efectiva- van aconseguir una tercera marca que amb la transformació els deixava a només tres punts dels barcelonins (22-19). L’Enginyers, però, va prémer l’accelerador en els darrers instants, i en l’últim sospir de joc aconseguí un assaig que impedia el SELVNG arrencar un bonus defensiu del camp del líder, premi més que merescut per la feina feta (27-19)..

Aquest proper cap de setmana entren en joc la pràctica totalitat de categories encara en competició: els cadets visiten la Foixarda (BUC) mentre que els s16 i els s14 actuen com a locals a la Sínia Batadet enfront, respectivament, de Castelldefels-Carboners, i CEU. L’Escola, per la seva banda, també actuarà com a amfitriona d’una trobada al camp vilanoví, acompanyada de la UE Santboiana i el Castelldefels.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch