Àmplia victòria del sènior

Comparteix la notícia

Diumenge passat va tornar a viure’s una intensa jornada de rugby a Vilanova amb la visita de l’Hospitalet “B” al camp de les Pistes Polisportives. I, de nou, el SEL va demostrar les seves aptituds imposant-se amb claredat per 40 a 12.

L’equip local va controlar el partit durant gairebé tot el seu desenvolupament que, per contra, no van jugar tan ordenats com era d’esperar. L’equip visitant, que no va disposar de tots els seus efectius i arrastrava el cansament de la jornada anterior, no va poder contribuir del tot a l’espectacle. Una certa manca d’actitud i de concentració es va contagiar als vilanovins que, tot i el domini de les accions, van veure com el marcador es movia a ratxes.

No havien passat deu minuts de joc i el centre Pepo Martínez Delgado ja havia conseguit dos assajos, un transformat per ell mateix; el desavantatge va despertar l’Hospitalet, però només a nivell defensiu, ja que disposaren de poques possibilitats d’acostar-se a la zona de marca local a la primera part. De tota manera, el desordre imperà en el joc i el marcador es va mantenir sense alteracions durant una bona estona. Un nou assaig, aquest cop del mig de melée Julls Martínez va permetre els locals anar-se’n al descans amb un 20 a 0 a favor.

El segon temps va venir marcat per la reacció dels visitants, que van saber imposar el seu pes en les formacions mòbils, especialment en els rucks, principal dèficit del SEL durant tota la temporada. La reacció va estar a punt de convertir-se en igualada, ja que amb dos assajos col·locaren el 20 a 12 en el marcador.

Després del segon assaig visitant, però, va tornar la reacció dels locals a través de l’obertura Tortu, el segona línia Jordi Pachó i -de nou- el mig de melée Julls. Les transformacions, a càrrec de David Porto i Pau Mestres van elevar el 40 a 12 final a l’electrònic.

No es pot dir que fos un bon partit; el sènior del SEL Vilanova continua mostrant dèficits a l’hora de conservar l’ovalada quan va per terra, i en l’avanç agrupat i organitzat. De tota manera, continua evidenciant una formidable actitud per afrotar els partits i molta contudència quan aconsegueix crear espais.

Crònica realitzada per
Raúl Martínez Delgado
El XV titular

Pau Marc Mestres, Jorge Cabezón (cap.), Damián Blanquero
Jordi Pachón, Joan Manuel Mallofre
Jordi Ares, Xavier Peiró, David Porto
Julls Martinez Delgado, Tortu Martinez Delgado
Carles Viña, Pepo Martínez Delgado, Dídac Moragas, Dani Porlan
Fabio Marras

Suplents

Ismael Ripoll, Tomás Salatín, Manel Pol, Andoni Bengoetxea

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch