Aquest dissabte 25 … Dia del Club!

Comparteix la notícia

Què és el Dia del Club? És l’aniversari de la seva fundació. Per això us proposem una rugbi-festa. Un dia per estar tot junts (jugadors, pares, mares, novies, nòvios, amics…), convidar a la família i amics i passar-s’ho bé en un bon ambient. Ens trobarem al Camp de Rugbi de Vilanova i la Geltrú a partir de les 10 del matí. Farem jocs, partits… i acabarem amb un dinar de germanor amb sorpreses. Ningú s’escapa de jugar, així que tothom a posar-se en forma per aquest dia!

Com ens organitzarem? Hi haurà una penyora gastronòmica. Què vol dir això? Doncs que cada jugador i els acompanyants que vinguin hauran de portar el menjar que ells es menjarien. La idea no es que cadascú es mengi el que ha portat, sinó que es faci una gran taula i que tothom piqui del que vulgui. Però compte: primers plats i entrants! Podeu portar embotits, pa, tomàquets, truites variades, amanides, formatges, algun postre … el que us sembli per preparar un buffet fred.

Perquè només primers plats? Doncs perquè enguany organitzarem una barbacoa! Des de l’organització ens farem càrrec del menjar, encesa i material divers. Per això, enguany, els preus seran: 5€ adults, 1€ menuts.

Pel que fa a la beguda i els cafès, se n’encarrega el club. Si algú vol ajudar als organitzadors o té alguna idea… que es posi en contacte amb el Club a través del telèfon 637 731 669 (Ester).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch