Bon inici de l’Escola de Rugbi

Comparteix la notícia

Complicat amistós del sènior masculí 

El SEL VNG ja està plenament en marxa. Després de l’inici de temporada dels sèniors masculí i femení, infantil i cadet, divendres passat van ser les categories d’Escola les que van tornar a la gespa després de l’aturada estival. I ho fan com cada setembre, amb les portes obertes a tots aquells infants disposats a conèixer d’aprop l’esport de l’ovalada. “Des de l’inici del Club, han assenyalat fons de la Junta Directiva, el setembre ha estat el mes de la iniciació. I sempre hem tingut bona resposta, amb nenes i nens que s’acosten a provar i els agrada”.

La intenció del Club, enguany, és afermar les categories de formació. A tal efecte, ja s’ha procedit a inscriure l’equip Infantil per a la Primera Volta de la lliga, i es contempla la possibilitat d’inscriure el Cadet a la seva lliga territorial en la segona volta. “Això suposaria, com a Club, l’augment d’una categoria en competició”.

Pel que fa al sènior masculí, diumenge passat es desplaçà a la Mar Bella per disputar un amistós amb l’ARPN. El format de triangular enfront d’un rival de Primera Nacional (una divisió per sobre dels vilanovins) i la manca d’efectius a la línia de tres quarts va impedir que els de blau cel poguessin desenvolupar el joc que els caracteritzà la setmana passada; coneixedors d’aquest fet, els jugadors entrenats per Richmond van esforçar-se a seguir lesdirectrius pautades, especialment pel que feia referència a fases estàtiques i de defensa de la pilota. “Ha estat molt positiu tornar a la gespa després de cinc mesos, i veure que l’actitud dels jugadors és la mateixa que la temporada passada. És la primera passa del camí”, ha assenyalat. El proper compromís dels vilanovins és aquest dissabte, 21 de setembre, a Sitges.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch