Bon paper del femení a Valls

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana, dues eren les categories del SEL Vilanova que tenien activitat. Els infantils, amb un nou partit de la segona fase del calendari de Lliga; i el femení, que es desplaçava a Valls per participar del Primer Torneig per la Igualtat de la Dona en l’Esport.

Dissabte al matí, els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van disputar un nou partit del campionat de Catalunya, formant combinat amb el Castelldefels. El rival aquest cop era el RC Cornellà, un equip dur, i es preveia un encontre intens. Les previsions no fallaren, i la igualtat va ser la tònica general d’un matx en què tots dos equips es van batre amb força; al final del primer temps, el marcador reflectia un empat a cinc que traduïa perfectament el que s’havia vist sobre la gespa. A la represa, però, el Cornellà va fer valer la seva banqueta, i va anar imposant mica en mica el seu ritme mentre el combinat CRUC/SEL patia els efectes de no disposar de suficients recanvis. Al final, el Cornellà s’endugué la victòria per 12 a 22.

A la tarda, el femení es desplaçà a Valls per participar de la primera edició del Torneig per la Igualtat de la Dona en l’Esport; organitzat pel club local en el marc de les Decennals, el torneig convocà a catorze equips femenins i es disputà en el format de Seven’s. Les jugadores vilanovines, que en competició regular formen combinat amb el CEU barceloní, disputaren en solitari el torneig, i demostraren sobre la gespa del Vilar la seva progressió en una actuació que va anar de menys a més. El primer partit, enfront el Castelldefels, es va perdre per la mínima; a partir d’ací, però, la línia fou ascendent, arribant a empatar amb el RC Sitges i emportant-se una victòria folgada davant del RC Manresa en el darrer partit. Les noies del Vilanova van demostrar en tot moment un bon nivell defensiu i una actitud notable en el seus compromisos, i van deixar clar que la feina feta des de fa uns mesos està començant a recollir els seus fruits.


Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch