Bon paper del femení a Valls

El passat cap de setmana, dues eren les categories del SEL Vilanova que tenien activitat. Els infantils, amb un nou partit de la segona fase del calendari de Lliga; i el femení, que es desplaçava a Valls per participar del Primer Torneig per la Igualtat de la Dona en l’Esport.

Dissabte al matí, els infantils del SEL Vilanova i la Geltrú van disputar un nou partit del campionat de Catalunya, formant combinat amb el Castelldefels. El rival aquest cop era el RC Cornellà, un equip dur, i es preveia un encontre intens. Les previsions no fallaren, i la igualtat va ser la tònica general d’un matx en què tots dos equips es van batre amb força; al final del primer temps, el marcador reflectia un empat a cinc que traduïa perfectament el que s’havia vist sobre la gespa. A la represa, però, el Cornellà va fer valer la seva banqueta, i va anar imposant mica en mica el seu ritme mentre el combinat CRUC/SEL patia els efectes de no disposar de suficients recanvis. Al final, el Cornellà s’endugué la victòria per 12 a 22.

A la tarda, el femení es desplaçà a Valls per participar de la primera edició del Torneig per la Igualtat de la Dona en l’Esport; organitzat pel club local en el marc de les Decennals, el torneig convocà a catorze equips femenins i es disputà en el format de Seven’s. Les jugadores vilanovines, que en competició regular formen combinat amb el CEU barceloní, disputaren en solitari el torneig, i demostraren sobre la gespa del Vilar la seva progressió en una actuació que va anar de menys a més. El primer partit, enfront el Castelldefels, es va perdre per la mínima; a partir d’ací, però, la línia fou ascendent, arribant a empatar amb el RC Sitges i emportant-se una victòria folgada davant del RC Manresa en el darrer partit. Les noies del Vilanova van demostrar en tot moment un bon nivell defensiu i una actitud notable en el seus compromisos, i van deixar clar que la feina feta des de fa uns mesos està començant a recollir els seus fruits.