Bona actuació de l’Escola a Cornellà

Comparteix la notícia

Els S10 i S12 del Club van desplaçar-se dissabte al matí a Cornellà del Llobregat: l’Estadi Pilar Pons era l’escenari d’una nova jornada d’Escoles auspiciada des de la Federació Catalana.

Els S10 de l’Escola venien de l’experiència no del tot reeixida del passat cap de setmana, i Cornellà va ser l’escenari d’una més que notable revifada en actitud i joc. El primer partit amb el conjunt local, que va acabar amb derrota, no va impedir que els de blau cel reviscolessin i, ja en el segon matx davant del CEU i amb la lliçó apresa, van mantenir el control del joc, de la pilota i del marcador; un tercer partit que també compta com a victòria davant del RC Cervelló va ser el preludi del darrer encontre, enfront del Poble Nou, que tot i encaixar dos assajos en els primer minuts van refer-se i van mostrar solidesa defensiva i verticalitat. Una bona jornada per afavorir el creixement i la cohesió del joc d’equip.

Els S12, per la seva banda, van disputar quatre partits i van aconseguir quatre victòries,. Un primer encontre, amb els locals, davant d’un conjunt amb una potent davantera i volum i amb l’obligació de moure l’ovalada i de jugar a la mà; un segon partit on els primers minuts es paga l’efecte positiu del partit anterior per una baixada de l’atenció, que el CEU sap aprofitar, i que obliga a un esforç per acabar embutxacant-se la victòria. El tercer partit, davant del Sant Quirze, va recuperar la tònica del primer matx, amb una defensa ordenada, una bona fase de conquesta als rucks i un bon joc a la mà. Finalment, la jornada finalitza amb un intens partit amb Poble Nou que, si bé va veure com el joves vilanovins s’avançaven amb tres marques, van estar a punt de capgirar el marcador.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch