Bona actuació de l’Escola i derrota ajustada dels s14

Comparteix la notícia

​DISSABTE 1 
ESCOLA DE RUGBY: S6, S8, S10 i S12 
Emocionant jornada de rugbi la viscuda a l’estadi municipal Pilar Pons de Cornellà. I ho va ser per diversos motius: el primer, la participació de S6 i S8 en una trobada fora de Vilanova en una jornada molt important per aquestes dues categories, i que van gaudir, i fer gaudir, al màxim. El ​S​10 per la seva banda van presentar un equip amb només 9 jugadors,​ ​però tot i així van saber demostrar un joc, una vàlua i un coratge encomiables. Tot i una derrota en el primer partit, en el segon amb el Gòtics B van anar imposant el seu ritme de joc que no es va veure recompensat. L’aturada entre partit i partit els va passar factura en l’encontre amb els locals, però en el darrer matx van desplegar el joc treballat als entrenaments i van restar de ​n​ou a un pas de la victòria. Finalment, els ​S​12, van disputar quatre partits, amb dues victòries, un empat i una derrota; amb un​ ​desenvolupament de menys a més com en el cas dels S10 i unes bones sensacions, especialment arran de la treballada victòria enfront del CEU en el darrer partit. Una excel·lent jornada i un pas més en l’evolució dels jugadors.

S14 SELVNG 43 – UES 46 
L’únic partit que es va disputar el passat cap de setmana a Vilanova i la Geltrú va ser el que enfrontà, en categoria s14, la UES B i el SELVNG. A les dotze del migdia a la Sínia Batadet, en una bona matinal per a la pràctica esportiva i amb els dos equips ben entonats. Els cadells del club, entrenats per Àlex Monedero i Joan Puig van disputar una molt bona primera part davant dels de Sant Boi, amb bon joc i empenta, arribant al descans per davant en el marcador. A la represa, els del Baix Llobregat van aprofitar la potència del primer centre per capgirar el marcador, però els joves vilanovins no van donar fàcilment el seu braç a tòrcer i, tot i la derrota, van aconseguir el seu segon bonus ofensiu en dos partits.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch