Breu crònica de la jornada de Castelldefels

Dissabte passat va tenir lloc la darrera jornada del Campionat de Catalunya d’Alevins, la nova fórmula que la Federació Catalana de Rugby ha posat en marxa enguany per articular la competició a nivell d’Escoles de Rugby. El SEL Vilanova i la Geltrú va desplaçar-se a Castelldefels per disputar els seus dos partits enfront l’equip local, el Castelldefels RUC, i el BUC. En els dos enfrontaments l’equip vilanoví va demostrar un bon nivell; si bé el partit enfront l’equip amfitrió es va saldar amb un victòria per als vilanovins, en el segon encontre la major consistència i tècnica del BUC va fer que els de Barcelona s’enduguessin clarament la victòria. Per la seva banda, la resta de categories de l’Escola van disputar els amistosos corresponents, destacant per la seva progressió l’equip benjamí, que va plantar cara amb encert tant al CRUC com al BUC. Val la pena destacar que, a banda de les famílies, els jugadors de l’Escola també van comptar amb el suport i la presència d’alguns jugadors del sènior desplaçats expressament a Castelldefels.

La fase regular del Campionat ha arribat, amb aquesta jornada, al seu final. Resten, doncs, el procés de semifinals i finals que tindran lloc entre finals de febrer i mitjans març.

This Post Has One Comment

  1. Anònim

    La federacion tiene un claro hijo predilecto “GARROTXA” pues lo mantiene como un equipo que no a caido frente el “SEL” .Cuelgan resultados ,pues cuelgen los reales señores o no cuelgen ninguno,pues los reales nos cuestan a cada uno de nosotros sacrificios personales y como equipo.

Deixa un comentari