Cap de setmana al complet

Comparteix la notícia

ESCOLA DE RUGBY
Jornada Específica per categories (s10, s12)
Dissabte al matí es va disputar la primera jornada específica per categories de la temporada, amb els s10 al Baldiri Aleu sota una pluja a estones intensa; i els s12 a Vilanova, amb una trobada amb prop de dos-cents jugadors. En línies generals, molt bona continuïtat i actitud dels dos equips; a destacar i agrair, en el cas de Vilanova, la tasca de suport de mares i pares, així com de delegats, per al correcte desenvolupament de la jornada.
S14
UES “A” 36 – SELVNG 5
Gran esperit de lluita dels alevins del Club, que van patir els efectes d’una banqueta limitada en la seva visita a sant Boi. Amb un bon joc ofensiu i defensiu a la primera part, el marcador va reflectir un 12 a 5 que traduïa perfectament el que s’havia vist sobre la gespa del Constantí Miranda; a la represa, el cansament va passar factura a uns jugadors que s’estan consolidant com a conjunt.
S16 (amistós)
SELVNG 26 –UES 27
Partit amistós i igualadíssim el viscut dissabte migdia a la Sínia Batadet. La intenció del partit era contribuir al rodatge de l’equip, donar minuts i assegurar posicions de cara als compromisos oficials; i val a dir que els objectius es van acomplir abastament. Bon matx, amb alternances en el marcador i derrota per la mínima en el darrer minut; bona participació de tots els jugadors, en posicions diferents i demostrant el compromís amb el conjunt.
S18
RC L’HOSPITALET 10 – SELVNG/RC Tarragona 32
Partit molt emocionant el disputat a la Feixa Llarga per part dels cadets del Club. L’enfrontament amb el RC l’Hospitalet dirimia la segona posició del grup de fase prèvia, i la importància del resultat es traduí sobre la gespa en la intensitat del joc. Amb una molt bona defensa per part dels vilanovins i un bon joc a la mà, l’equip va saber imposar-se àmpliament a domicili aconseguint la victòria i, amb ella, el passi a la Primera Divisió de la Fase Regular.
Sènior Masculí
SELVNG 22 – INEF BCN 23
Partit intens el viscut el passat diumenge a la Sínia Batadet, entre dos equips amb uns conjunts equilibrats i sobre un terreny de joc encara amb conseqüències de les pluges dels dies anteriors. La igualtat es traduí al marcador després dels primers quaranta minuts, en què els jugadors encararen el descans amb un 10 iguals; a la represa, les alternances en el marcador amb estret marge van ser la tònica, però van ser els visitants els qui, gràcies a una penalitat, van acabar-se enduent el matx per un únic punt de diferència.  Amb aquest resultat el SELVNG cau a la tercera posició, i s’enfrontarà la setmana entrant al líder, l’RC Gòtics, a la Foixarda.
Sènior Femení
CR TERRASSA 19 – SELVNG/RC Tarragona 40
Debut amb victòria de les jugadores del SELVNG a Terrassa. Amb l’acord entre el club vilanoví i el tarragoní, similar al signat en la categoria s18, les jugadores vilanovines han passat a participar de la lliga amb les companyes tarragonines. I el seu debut oficial no podia ser millor: victòria bonificada al Vallès i segona posició a la classificació.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch