Cap de setmana de mals resultats pel rugbi vilanoví

Comparteix la notícia

Debut de l’Escola en el marc de les Jornades de la FCR 
Dissabte passat el rugbi vilanoví va posar-se definitivament en marxa. Al partit del sènior masculí a sant Boi de Llobregat se sumà el debut en competició aquesta temporada del s16 a casa enfront del RC Sitges, i la primera jornada d’Escoles de Rugbi. 

El dissabte començà a la veïna localitat de Sitges, amb totes les categories d’Escola preparades per a participar de la primera jornada d’Escoles de Rugbi auspiciada des de la Federació Catalana. Al club local i al SEL VNG, s’hi afegia el RC Tarragona. Com és habitual en els joves de blau cel, els partits en totes les categories foren disputats i lluitats, oferint bones sensacions i entre els tres clubs fent gaudir el nombrós públic que s’acostà al camp de santa Bàrbara. A destacar, especialment, els partits disputats per la categoria s10 i els debuts de més d’una quinzena de jugadors vilanovins.

A la una del migdia, el s16 del SEL VNG rebia la visita del RC Sitges. Els cadells de blau cel van afrontar el matx amb seriositat i eficiència defensiva, dominant la melé i mostrant-se efectius en els rucks; a nivell ofensiu, però, petites errades van fer que al descans l’únic equip que havia aconseguit sumar punts en el marcador fos el Sitges (0-17). A la represa, els vilanovins es van buidar sobre la gespa de la Sínia Batadet, aconseguint un assaig i retallant la distància; però l’esforç físic, la calor i la manca de banqueta, van fer que a mesura que els minuts passaven els sitgetans trobessin forats en les ales de la defensa vilanovina. Al final, el marcador indicà un 5 a 48 favorable als sitgetans.

El partit que tancava el dissabte enfrontava el sènior masculí del club de la capital del Garraf amb la UE Santboiana, al Constantí Miranda. L’escenari era el mateix en què es disputà el primer partit oficial de la temporada dels vilanovins, enfront el Granollers, però el rival era completament different: un dels equips més potents de la categoria, reforçat amb algun jugador del primer equip del club degà del rugbi a l’Estat espanyol. El matx era un compromís d’aquells durs, oimés si tenim en compte la situació d’un SEL VNG que ha començat la temporada amb una allau de lesions i que es desplaçava amb només divuit jugadors. Amb tot, des del primer moment, els homes entrenats per Michael J Murray-Chapman, que també disputà l’encontre com a flanker, van afrontr els vuitanta minuts amb intensitat, seriositat i voluntat de desenvolupar el seu joc. Fruit d’aquesta concentració, als vint-i-cinc minuts el marcador reflectia un 15 a 12 favorable als del Baix Llobregat, gràcies als assajos aconseguits per Marcos I. Parra i Ramiro Cáceres, i la transformació d’Oriol Garcia. Mica en mica, però, l’esforç físic va passar factura a un conjunt vilanoví limitat en la possibilitat de canvis de refresc; els santboians van agilitzar el joc de tres quarts, aprofitant les ales i un potentíssim primer centre, i al final dels vuitanta minuts el marcador reflectí un potser excessiu 76 a 12.

Aquest cap de setmana, els infantils del club es desplacen a Vic per encara el segon partit de lliga enfront del Granollers; mentre que el sènior rep, diumenge a les dotze del migdia, el RC Banyoles al camp de la Sínia Batadet.

Podeu veure totes les fotografies fetes per en Carles Pons 
de la Jornada d’EdR, CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ
Fotografia del sènior gentilesa d’Edu Rois (UES);
 les podeu veure totes, CLICANT AQUÍ 

Fotografies del partit SEL VNG – RC Sitges, s16,
fetes per César Mohedano (CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ)

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch