Cap de setmana intens per al SEL

Comparteix la notícia

Aquesta setmana passada ha estat carregada d’emocions per al SEL Vilanova i la Geltrú. Divendres, el club organitzava conjuntament amb l’Ajuntament una jornada d’Iniciació al Rugby; dissabte, l’Escola de Rugby es desplaçava a Sitges per participar en la primera Trobada de la temporada; i dilluns, cinc jugadors del club participaven en la jornada de cara a conformar les seleccions catalanes en categoria infantil i cadet.

Més de cinquanta nens i nenes del CEIP Sant Jordi assistiren a la jornada d’Iniciació al Rugby. La iniciativa, emmarcada dins del PAE, va ser extremadament positiva: a banda de passar una molt bona estona al Camp de Rugby de les pistes d’atletisme municipals, el mig centenar llarg d’alumnes de primària van poder aprendre de primera mà els principis bàsics del rugby, i val a dir que l’entusiasme dels participants va ser notable. Les dues hores de pràctica esportiva i lúdica acabaren amb el clàssic i preceptiu tercer temps.

L’endemà dissabte, l’Escola de Rugby del SEL es desplaçà a Sitges per tal de disputar la primera de les nou trobades d’Escoles previstes per aquest any, i el balanç no va poder ser més positiu. L’equip benjamí, va embutxacar-se la victòria enfront de l’Hospitalet A i del Sitges (0-7, 3-6); per la seva banda, els alevins van assolir també la victòria enfront del Sitges A i de l’Hospitalet (2-3, 0-7), esgarrapant un empat en el tercer partit amb el Sitges B. Més enllà dels resultats, però, des de la direcció de l’Escola s’ha volgut destacar el canvi de mentalitat en positiu d’aquest any: “tot i anar justos de jugadors, i tot i tenir jugadors que disputaven els seus primers partits, l’actitud de tots ells, els nous i els no tan nous, ha estat excel·lent. I això, evidentment, es tradueix en el joc i en la mentalitat d’equip”.

L’activitat, però, no acabà aquí. Tres jugadors vilanovins de categoria infantil, i dos cadets, van participar dilluns 26 en la jornada de preselecció de jugadors per a la selecció catalana que va tenir lloc a Cornellà del Llobregat. A l’igual que tres companys de club del sènior la setmana anterior, van poder calibrar el seu propi nivell individual amb el de la resta de preseleccionats. Des de la Junta Directiva del Club s’ha volgut remarcar que “aquest és un pas més en l’afermament del rugby en la nostra ciutat. Poder veure com jugadors de Vilanova lluiten per vestir la samarreta de la selecció nacional és per nosaltres tot un orgull”.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch