Catalunya 12 – Team França Clàssic 29

Comparteix la notícia

Prop de 2.000 aficionats van omplir dissabte passat el camp de la Foixarda de Barcelona per veure l’enfrontament entre la selecció catalana i la Team França Clàssics, un combinat que aplega exjugadors majors de 33 anys que han deixat empremta en el llorejat quinze del gall. Entre ells sobresurtien noms estimats per als seguidors usapistes com Konieck, Porcu, Bomati o Bozzi; per fer encara més arlequinada la jornada, l’encarregat de fer la puntada inicial va ser Rimas Álvarez-Kairelis (un segona línia xutant!!). La Federació, a més, va oferir de la mà d’uns joves escolars neozelandesos un petit però concentrat espectacle de danses maorís al descans, que culminà amb la celebració de la cèlebre haka Ka Mate.

A nivell esportiu, el combinat francès va imposar la lògica tot i la combatitivitat dels joves jugadors catalans. Superior en mol i touche, i amb uns tres quarts encara amb moments de brillantor excepcional, el Team França Clàssic va portar la iniciativa durant bona part del partit. El XV de la Ginesta va intentar contrarestar la força francesa amb una major velocitat i agilitat, característiques de les quals van nèixer els dos assajos catalans. El resultat final, però, quedava en un segon terme en comprovar que el rugby català és capaç d’omplir la Foixarda; des de la Federació ja s’està treballant per poder celebrar un nou partit de la catalana abans d’acabar l’any.
Fotografia: Ivan Font

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch