CEGECOP i el SEL VNG arriben a un acord de patrocini

Comparteix la notícia

El SEL VNG i l’assessoria vilanovina CEGECOP han arribat a un acord de patrocini per a la temporada 2013/2014. El sènior masculí del Club, que la propera temporada militarà a la Primera Divisió Catalana, lluirà publicitat de l’empresa, fundada el 1989 i que centra les seves activitats en prestar serveis d’assessorament i gestió a petites i mitjanes empreses, i amb la gestió immobiliària. L’acord tindrà una temporada de durada i converteix CEGECOP en el patrocinador principal del Club.

Fonts del SEL VNG han volgut destacar “l’excel·lent predisposició de CEGECOP, així com del seu director, Mario Andrés López, per arribar a un acord de col·laboració entre ambós. L’aposta que fan per un esport i un club que creixen, i per acompanyar el sènior en l’aventura a Primera Catalana, és valenta i els honora”. Per la seva banda, des de CEGECOP han volgut destacar molt especialment la vinculació i la identificació amb els valors del rugbi: “Aquest és un esport, sobretot, ple de valors. I aquesta és la faceta que més ens interessa i amb la que més ens identifiquem: no la competició per la competició, sinó l’esport com un instrument per difrondre els valors d’integració, solidaritat i respecte, des de la passió esportiva i la disciplina del joc d’equip”.

Tant l’empresa com el Club s’han mostrat molt satisfets de l’acord a què han arribat, i esperen poder-lo implementar en d’altres aspectes.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch