Celebració del Dia del Club

NAGORE BAILÓN DEBUTA AMB LA GINESTA

Més de cent cinquanta persones persones van gaudir el passat dissabte 31 de maig del Dia del Club celebrat pel SEL Vilanova i la Geltrú. El club de rugby de la capital del Garraf oferí als jugadors, familiars i seguidors una jornada on fruir de l’esport de l’ovalada i els seus valors en un ambient lúdic i distès, marc ideal per a la celebració de l’aniversari del Club.

D’aquesta manera, des de dos quarts d’onze del matí se succeiren les diverses activitats previstes al camp de rugbi de la Sínia Batadet: des de la gimcana adreçada als més petits, en què també participaren entrenadors i jugadors del sènior, fins als clàssics partits en què, sobretot pares i amics, van voler demostrar les seves habilitats amb la pilota ovalada. Abans de la celebració del dinar de germanor, la directiva del Club va procedir al lliurament de recordatoris d’aquesta temporada. Els jugadors de l’Escola van rebre la tradicional medalla commemorativa, i es destacà especialment el paper de diversos jugadors, que van rebre una menció especial per la seva actitud tan dins com fora del camp.

Especial fou el lliurament de Premi Personalitat de l’Any, que es lliurà a l’empresa CEGECOP pel suport demostrat tal Club en un context econòmicament no pas favorable: “Compromisos com els de CEGECOP són d’agrair en moments econòmicament i socialment durs com els presents, i en aquest sentit des del Club volem destacar la vinculació no només com a patrocinador, sinó també pel fet de compartir els valors de treball, sacrifici i solidaritat”. En l’acte, a més, es va fer especial menció a Nagore Bailón, jugadora de la categoria sub16 convocada per la selecció catalana per al partit que havia d’enfrontar l’endemà, diumenge, el XV de la Ginesta amb la selecció madrilenya; la Nagore, que saltaria al camp com a titular en la posició de talonera, participaria de la victòria de la selecció per 15 a 35. L’acte, a més, va servir per comunicar a tot el club el canvi d’entrenador en les categories sènior: Isaac Richmond, fins ara responsable de la direcció tècnica, donarà pas a Michel Murray-Chapman. Richmond, que deixa la seva tasca com a entrenador però no com a jugador, va voler agrair especialment “el treball i la feina que es fa des del Club, des de totes les categories, i l’esperit de família que ens agermana a tots. Per motius laborals em serà impossible poder desenvolupar el paper de tècnic, però continuaré aquí, com a jugador, oferint el meu suport al Club pel que faci falta”. Michael Murray-Chapman, en un breu i apassionat parlament de presentació, va remarcar l’honor que representava per a ell fer-se càrrec de la direcció tècnica i els principis pels quals regirà la seva direcció.

L’àpat i una llarga sobretaula van donar per acabada una intensa jornada que va servir per intercanviar experiències i anècdotes, fer club i començar a perfilar la propera temporada.

RECONEIXEMENTS DEL DIA DEL CLUB
Reconeixement al Compromís 
Ignasi Rodríguez, Paul Neamtiu, Henk de Jong 
Reconeixement a la Solidaritat 
Víctor Pablos, Ramiro Cáceres, Irenes Llenas, 
les famílies dels jugadors de la categoria s16 
Reconeixement al Fairplay
Jan Arnal, ADrià Gómez, Àlex Monedero 
Personalitat de l’any
CEGECOP

Més fotografies del Dia del Club, per Carles Pons,