Arribem a la cinquena jornada de la fase prèvia de la competició catalana de rugbi amb resultats que van decidir el futur immediat de les nostres categories de formació. Dissabte i diumenge passat vàrem visitar els camps de Girona, Alella i el mític Baldiri Aleu a Sant Boi.

S14
RC CARBONERS - RC ALELLA vs SEL VILANOVA

El S14 va fer un partit molt seriós al camp del combinat CR Carboners-CR Alella, desde el primer moment no van deixar avançar al contrincant amb la pilota a la mà, només ho va poder fer amb el peu.

A la primera part van  aconseguir moltes marques amb treball de davantera. A la segona part, les marques van arribar amb un joc de tres quarts a la mà brutal, que va ser imparable amb un resultat final de 10 a 76.

Aquest va ser el primer partit on van tenir 5 jugadors a la banqueta i físicament va ser molt positiu.

L’actitud dels jugadors i jugadores del S14, va ser de traca i mocador, un orgull pel nostre escut. Felicitem a l’ Héctor pel seu debut amb la blau sel.

S16
GEIEG vs SEL VILANOVA

Gran partit del SEL amb un Girona gran també. Partit intens i gens fàcil contra un Girona dur, molt organitzat en atac i dominant les fases de conquesta.

Durant tota la primera part el marcador va estar casi igualat i no va ser fins a la segona on, amb sacrifici i constància, bon rugbi i més fons físic que ells, vam aconseguir marcar la diferència en el joc, i en el marcador que va acabar 17 a 54.

S18
UESanboiana vs SEL VILANOVA/ RC SITGES/ CRUC

Un altre partit amb la mateixa tònica que el partit anterior, ratxes de joc bo i errors individuals amb males decisions ens condueixen a un resultat final de 39 a 12 a favor de la Santboiana.

Els 15 minuts que en els que vàrem desplegar el nostre joc d’atac en la primera part i els altres 15 en la segona, ens van donar les dues marques que van fer jugadors del SEL (Raúl marca i Pol marca+transformació). Seguim en progressió que ara tocarà consolidar en la segona fase de la lliga.