Site is Loading, Please wait...

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24
Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA! Vàrem portar el joc i l'actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Comparteix la notícia

S16 SEL VILANOVA Vs CR SENGLARS

S16 SEL Vs SENGLARS

El nostre S16 es va enfrontar als amics de Torroella de Montgrí. Un partit on els vàrem superar a totes les fases del joc, malgrat la lluita durant els 70 minuts del match, els Senglars no van poder fer gaire oposició al 15 del SEL.

A destacar el joc net per part dels dos equips i com sempre un fantàstic tercer temps.

S18 CE INEF LLEIDA Vs CR TARRAGONA/SEL VILANOVA

s18_cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

El passat dissabte va ser un dia de goig i gaudi. El combinat del CR TARRAGONA/SEL VILANOVA va poder sumar la primera victòria en primera divisió de la categoria Sub 18.

Després d’esforços i constància arriben els resultats. Partit molt divertit i dinàmic, on els locals lleidatans es van posar per davant en el marcador amb dos assajos. A poc a poc el SEL/TARRAGONA va anar treballant i allunyant-se en el marcador.

SÈNIOR FEMENÍ GEIEG Vs CR TARRAGONA/SEL VILANOVA

senior femeni_cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

El xiulet inicial va marcar el començament d’una primera part caracteritzada per un joc decidit i vistós per part del combinat format pel CR Tarragona i el SEL Vilanova, demostrant un bon domini en l’obertura constant de la pilota a la línia, desplegant estratègies tàctiques que mantenien a la defensa del CEIEG en constant moviment. Tot això sumat a una gran feina de la defensa ens van regalar una gran primera part.

La segona meitat del partit va prendre un gir inesperat quan dues jugadores, van sofrir lesions que van obligar a una reestructuració immediata de l’alineació, i encara que les lesions van generar un desafiament, també van brindar l’oportunitat de destacar el talent de l’equip.

Més enllà del resultat, el partit va deixar clar que, en el rugbi femení sènior, la passió, l’habilitat i la companyonia són elements que prevalen fins i tot en les circumstàncies més desafiadores.

Més notícies