Coliderat del S14

Comparteix la notícia

Després dels resultats del cap de setmana passat, el S14 colidera Tercera Catalana. I és que els joves entrenats per Joan Puig i Ignasi Rodríguez van aconseguir un marge de 24 punts a favor en el primer quart d’hora de joc del seu partit enfront del GEiEG; els gironins van respondre amb un assaig transformat, que no va aturar el joc dels locals que van mantenir la tònica ofensiva fins al final (105-14).

El S16, per la seva banda, va mostrar dues cares ben diferents en el seu duel amb el Químics ER a la Teixonera: una primera part sense concretar ofensivament, amb tres assajos encaixats i poca mentalitat d’equips, i un segon temps amb quatre assajos i una remuntada insuficient: la derrota per la mínima (36-35) ha de servir per millorar la disciplina d’equip i la continuïtat de joc.

El sènior, finalment, va desplaçar-se al Baldiri Aleu per afrontar la UES. Una plantilla més que ajustada i una bona lectura del matx per part dels locals van passar factura als homes de Felipe López que van veure com els del Baix Llobregat aprofitaven al màxim les seves oportunitats. Tot i la derrota, el sènior mantenen al final de la fase prèvia la tercera posició i militaran a Segona Catalana.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch