Coliderat pels s14 i victòria del sènior masculí

Comparteix la notícia

S14 
LFB 12 – SELVNG 51 
Els joves entrenats per Àlex Monedero van disputar un intens partit a Cornellà, davant del Liceu Francès de Barcelona. Sempre per davant en el marcador i fent valer el seu joc a la mà, van arribar al descans amb un avantatge al marcador de 27 a 7 que mantindrien i augmentarien durant el segon temps amb la mateixa tònica de joc. Els alevins, d’aquesta manera, mantenen el coliderat amb el RC Torroella, rivals del proper matx (fotografies per Carles Pons, -> clicant aquí)

Sènior Masculí 
CARBONERS DE TERRASSA 7 – SELVNG 69 
Victòria a domicili de l’equip entrenat per Felipe López en el penúltim partit de la fase regular. Amb un primer quart d’hora de partit explosiu, els de blau cel van aconseguir quatre assajos amb dues transformacions que va pujar el 24 en la seva meitat del marcador; tot i aquest inici fulgurant, el conjunt vilanoví no va saber mantenir la continuïtat fins a l’inici del segons temps en què, tot i acabar amb catorze jugadors sobre la gespa de Can Jofresa, es van sumar set assajos més als aconseguits en el primer temps. Victòria bonificada i manteniment al pom de dalt (fotografies per Marc Santos, -> clicant aquí)

Veterans 
FC BARCELONA – SELVNG 
Els veterans del Club van tornar a la gespa per disputar un partit, aquest cop a la Teixonera de Barcelona, amb els veterans del Barça. Bones sensacions, bon partit, excel·lent col·laboració entre els dos combinats i un bon tercer temps van segellar el “retorn” dels veterans.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch