Comunicat del Club 3-21

Davant de la situació actual, per responsabilitat social, el SELVNG manté la suspensió dels entrenaments

Si bé la intenció del Club, després de Nadal, era tornar als entrenaments el 12 de gener, les mesures adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya (confinament municipal, limitació de les activitats …) van fer que aplacéssim una setmana el retorn a la gespa, coincidint amb la teòrica durada de les mesures. L’allargament de les mesures el dijous 15 de gener va fer que allarguéssim el termini.

A dia d’avui, una nova pròrroga de les mesures de confinament, prohibició de les activitats no essencials o extraescolars, etcètera, aquest cop per quinze dies, continuen impedint el desenvolupament normal dels entrenaments: el confinament municipal impedeix l’arribada de jugadors i entrenadors, la limitació a grups de sis persones (cinc jugadores i un entrenador) debilita la mateixa idea d’entrenament i d’equip, el fet que molts jugadors vinguin acompanyats converteix l’espai en un possible vector de transmissió …

Deixant de banda les pròpies mesures impulsades del Govern, tenim les recomanacions dels Col·legis de Metges i Infermeres, sabem de primera ma de l’estat de saturació dels centres hospitalaris i sanitaris i som conscients de les dades publicades a dadescovid.cat (el segon índex de rebrot més alt de la província de Barcelona és al Garraf, per exemple).

És per tot això que, després d’una reunió ahir dissabte entre directius i tècnics del Club es va prendre la decisió de mantenir la suspensió dels entrenaments fins que la millora de les dades i de la situació general, així com de les mesures aplicades des de l’administració, no permetin fer-ho amb un mínim de garanties per a la salut de totes i tots.

És una decisió que ens costa de prendre perquè la base fonamental de la nostra entitat és la pràctica esportiva, i haver d’optar per no entrenar no és una mesura agradable. Però entenem que, a banda de l’aspecte esportiu, també hi ha un aspecte de responsabilitat envers no només els jugadors, sinó també la societat.

Com a Club, a més, mirarem d’activar recursos tant al web com a través de les xarxes socials, que permetin mantenir el contacte amb el rugbi, la pràctica esportiva individual, etcètera.

Desitgem que tots estigueu bé i esperem poder comunicar-vos aviat la represa dels entrenaments.

Deixa un comentari