COMUNICAT OFICIAL TEMPORADA 2017/2018

Comparteix la notícia

Com molts de vosaltres sabeu, el SEL VNG ha estat mantenint tota la temporada converses amb la regidoria d’Esports per tal de trobar solució a l’estat actual del camp i que han finalitzat amb els següents acords.

FASE 1. Agost-Setembre 2017 
Durant aquests dos mesos es durà a terme una acció al camp de rugby del SEL VNG. Aquesta actuació consistirà en treure pedres i runa, anivellar, tapar forats, cobrir amb tolva, aportació de terres i ressembra. Aquesta actuació està valorada en més de 50.000 euros i es farà els mesos d’agost i setembre.

Durant els mesos que duri l’actuació, la instal•lació estarà tancada al públic, i per tant haurem d’entrenar en un lloc alternatiu. Aquest lloc serà l’annex 1 (gespa artificial) i l’annex 2 (sorra). Entrenarem els mateixos dies, es a dir, Escola de rugby dimarts i dijous i la resta de categories de competició dimecres i divendres.
Estem en converses amb l’ajuntament per concretar al màxim els horaris i en breu esperem confirmar-los. Intentarem que durant el mes de setembre que es quan s’inicien els entrenaments de pretemporada interfereixin el mínim possible respecte als horaris habituals.

FASE 2. NOU CAMP SEL VNG
La ubicació definitiva del nou camp de rugby del SEL VNG serà a l’annex 2. Aquest annex 2, actualment és un camp de terra/sauló. L’ajuntament hi instal•larà gespa artificial i sistema de reg. El cost de la inversió es de 400.000 euros, i aquest import el cofinançarà una part l’ajuntament de Vilanova i la Geltrú i un altre la Generalitat de Catalunya via subvenció.
Al setembre, l’ajuntament s’ha compromés en informar-nos dels terminis per disposar del nou camp. La voluntat de la regidoria es que el SEL VNG tingui camp quan més aviat, ja que mentre no puguem anar a entrenar al nou camp de gespa artificial, haurem de compartir la instal•lació com venim fent fins ara amb els clubs d’atletisme etc…

Situació nou camp

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch