Continua la maledicció de la Laboral tarragonina

Comparteix la notícia

Excel·lent jornada d’Escoles i victòria de l’infantil

La celebració de sant Antoni no va impedur que al camp de la Sínia Batadet es desenvolupés, dissabte passat, la primera jornada d’Escoles de Rugbi de 2015. En una matinal freda, els joves jugadors locals i els del FC Barcelona i el UC van fer les delícies de mares, pares i públic en una trobada que organitzativament va anar rodada tot i assumir més de tres-cents jugadors. Per banda vilanovina, totes les categories van destacar pel notabilíssim esperit d’entrega ja que, tot i tenir davant dues Escoles de clubs amb solera, els joves jugadors de blau cel no van donar el seu braç a tòrcer en cap momen. A destacar, molt especialment, la victòria del s14 enfront del BUC i , la progressió dels s12 i molt especialment la il·lusió i el bonc joc de s8 i s10, que gaurdiren fins a l’extem del retorn a lagespa de la Sínia.

A la tarda, el sènior masculí es desplaçà a Tarragona en la segona jornada de Primera Catalana. L’horari, les 15:30, no va acabar d’afavorir els homes de MJ Murray Chapman que, tot i aconseguir la primer amarca del matx, aviat van veure com els locals capgiraven el marcador i encaraven el descans amb un 10 a 7 favorable. A la represa, la tònica es mantení i mentre els vilanovins no prenien les decisions correctes en atac, els tarragonins mesuraren la seva disciplina defensiva fins a l’extrem. El 25 a 14 final fa que segueixi la “tradició”: ni els vilanovins han guanyat mai a la Laboral, ni els tarragonins a Vilanova. Per la seva banda, l’infantil es desplaçà a Granollers per afrontar el primer compromís de la Lliga d’Argent de la categoria, enfront els Spartans: un equip reforçat, i different del de la primera volta. Amb una limitació d’efectius evident, els cadells del SEL VNG van disputar un partit seriós in concentrat, i a uns primers minuts de tempteig els seguiren una molt bona primera part. La contundència vilanovina, i el bon joc, els va permetre embutxacar-se el bonus ofensiu i una victòria treballada i meritòria; no en va, dins del club de la capital del Garraf ja es coneix el grup dels s16 com els irreductibles.

El cadet, per la seva banda, van encaixar un 0 a 65 enfront del Químic ERC; l’equip de la Teixonera va aprofitar la seva capacitat de penetrar la defensa local amb dos centres àgils i potents, que van causar veitables estralls. Finalment, el femení va tornar a la competició de la mà del Reus Deportiu i el RC Santa Coloma: tots tres Clubs han arribat a un acord per disputar amb garanties la Copa Catalana. I la primera posada en pràctica de l’acord va ser diumenge, a la Foixarda, en el primer partit de la competició enfront en BUC, que va endur-se la victòria 20 a 5.

El cap de setmana que, només els dos equips sènior disputaran compromisos. El femení, a Santa Coloma enfront del RC Sitges a partir de les 12:30 hores; el masculí, a les 13:00 hores, a la Sínia Batadet (Camp de Rugbi de les Pistes Polisportives). El rival, el RC Martorell, un clàssic del rugbi català, potenten davantera, i protagonista juntament amb els vilanovins de grans partits quan ambdós militaven a tercera i segona catalanes.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch