Continuen els resultats positius

Comparteix la notícia

Victòries dels s16 i del sènior masculí del Club 

Sembla que l’aturada de setmana santa ha produït bons efectes en el rugbi vilanoví; i és que després de les dues victòries de la setmana anterior d’infantils i sènior femení, aquest passat cap de setmana sènior masculí i infantils de nou van repetir resultats emportant-se els respectius partits. 

Dissabte al migdia, els Irreductibles encaraven el segon partit després de l’aturada amb el GEiEG gironí. Després de la victòria enfront del RC Gòtics de la setmana anterior, els de Pau Marc Mestres van tornar a saltar a la gespa concentrats i amb ganes d’agradar i jugar. La intensitat i igualtat del primer temps, amb predomini del joc de davanteres, que quedar reflectida en el marcador (7-/); a la represa, però, els vilanovins van començar a jugar amb tres quarts, fent córrer la pilota i utilitzant el peu, tant joc obert com en les penalitats, que transformaren en dues occasions, com en un drop. Al final, precisament, fou l’encert amb el peu el que decidí el matx de la banda vilanovina (23-14).

A la tarda, el sènior masculí es desplaçava a Cornellà del Llobregat per enfrontar-se al Club local, que ocupava la sisena posició de la classificació. Deixant de banda l’aspecte merament esportiu i competitiu del matx, el partit va servir per tal que els dos clubs retessin homenatge a Jaume Pascual Santamaría, Pascualet, traspassat el mes de gener i una veritable institució al rugby cornellatenc; es dona la circumstància, a més, que el seu net José Sancliment és jugador del SEL VNG, i per aquest motiu els dos clubs van voler significar especialment la data, també amb un partit de veterans l’endemà en el mateix escenari. El partit, com era de preveure, va ser intens i disputadíssim: els homes de MJ Murray-Chapman van sortir amb ganes de marcar territori des del principi, després d’una setmana de sessions d’entrenament força dures i frutctíferes. Els de blau cel van aconseguir marcar el ritme en gran part del partit, i al final van aconseguir una merescuda vict`roai, amb bonus ofensiu (15-30). L’endenmà, els veterans repetiren l’experiència a Cornellà des d’un aspecte més social i menys competititiu, però no menys disputat: els locals van saber marcar distàncies en els minuts inicials, i els SEL VETS van protagonitzar unes molt bona segona i tercera part, no aconseguint però revertir el marcador (20-10).

Aquest cap de setmana tota l’activitat del rugbi vilanoví és com a visitant, dissabte: l’Escola, a santa Coloma de Gramenet; els infantils a Cornellà; el sènior fmení a Castelldefels, i el masculí a l’Hospitalet.

Fotografies:
Infantils, per Lázaro Romero i Ferran Puig
Veterans, per David Solà

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch