Aquí podeu llegir les breus cròniques dels partits disputats el darrer cap de setmana pels equips del Club: S14, S16 i sènior masculí. Si disposeu de fotografies, ens les podeu fer arribar a través del correu electrònic info@selvilanova.cat.

Bona lectura!

SELVNG 105
vs
GEiEG 14

s14

Després dels resultats del cap de setmana passat, el S14 colidera Tercera Catalana. I és que els joves entrenats per Joan Puig i Ignasi Rodríguez van aconseguir un marge de 24 punts a favor en el primer quart d’hora de joc del seu partit enfront del GEiEG; els gironins van respondre amb un assaig transformat, que no va aturar el joc dels locals que van mantenir la tònica ofensiva fins al final (105-14).

QUÍMIC ER 36
vs
SELVNG 35

S16

El S16 va mostrar dues cares ben diferents en el seu duel amb el Químics ER a la Teixonera: una primera part sense concretar ofensivament, amb tres assajos encaixats i poca mentalitat d’equips, i un segon temps amb quatre assajos i una remuntada insuficient: la derrota per la mínima (36-35) ha de servir per millorar la disciplina d’equip i la continuïtat de joc.

UES 'C' 67
VS
SELVNG 0

SÈNIOR

El sènior  va desplaçar-se al Baldiri Aleu per afrontar la UES. Una plantilla més que ajustada i una bona lectura del matx per part dels locals van passar factura als homes de Felipe López que van veure com els del Baix Llobregat aprofitaven al màxim les seves oportunitats. Tot i la derrota, el sènior mantenen al final de la fase prèvia la tercera posició i militaran a Segona Catalana.