Aquí podeu llegir les breus cròniques dels partits disputats el darrer cap de setmana pels equips del Club (S14, S16 i S18), així com de l’Escola de Rugby.

Si disposeu de fotografies, ens les podeu fer arribar a través del correu electrònic info@selvilanova.cat.

Bona lectura!

NOVES EQUIPACIONS, NOUS PATROCINADORS

Dissabte passat va ser una jornada molt especial per a l’Escola de Rugbi i per al Club. No només perquè Vilanova era una de les seus de la darrera Jornada d’Escoles de la FCR, sinó també perquè l’Escola estrenava samarretes. i patrocinadors. Fins a cinc empreses del Penedès-Anoia han confiat en el projecte formatiu i esportiu del SELVNG i han decidit donar suport.

Són, Nace Energia, Petronieves, Roc Roi, El Superpollo i Cal Passanals. Des del club i l’Escola volen agrair la seva confiança i esperem que aquest sigui el principi de moltes col·laboracions!

A més, el SELVNG va aprofitar que la data era la vigília de La Marató de TV3 per organitzar una recapta solidària en favor d’aquest event: es van recollir 250€ que ja han estat ingressats al compte corrent ES94 2100 0555 34 0202122222.

A nivell esportiu, l’Escola rebia tres Clubs dissabte, i dos eren óssos difícils de rossegar. Amb la il·lusió d’un nou equipament, però, sembla que el rugbi, però, la pràctica del rugbi és més passadora: bons partits tot i una certa irregularitat deguda al cansament dels minuts de joc, i també a la superioritat dels rivals en alguns moments.

Bons resultats i excel·lent actitud van ser la tònica general d’una excel·lent matinal esportiva al camp de rugbi de Vilanova i La Geltrú.

SELVNG 36
vs
BARBARIANS MARESME 24

s14

Davant dels Barbarians Maresme, el S14 va oblidar el darrer resultat de competició en un bon partit que va ser molt disputat, i en el que va aconseguir-se una treballada (36-24).

SELVNG 12
VS
RC L'HOSPITALET 38

S16

Els S16, que rebien l’Hospitalet, van començar encaixant 19 punts en un quart d’hora; tot i dos assajos a finals del primer temps i inicis del segon, la manca de banqueta va passar factura i els de la Feixa Llarga van acabar imposant-se per 12-38.

CR SANT CUGAT 31
VS
SELVNG 31

S18

Els S18 van aconseguir a La Guinardera una dels resultats més difícils en rugbi: un empat. Davant del RC Sant Cugat, amb només quinze jugadors i remuntant un 31 a 17 en els darrers 10 minuts.