Crònica de la Jornada

1 i 2 de febrer de 2020

EL S14 TORNA A LA SEGONA POSICIÓ

El dissabte, primer de febrer, les categories més menudes del SELVNG van desplaçar-se a la veïna localitat de Sitges per participar en la primera trobada específica de l'any. El dia semblava no acompanyar gaire a primera hora però, mica en mica, el sol va anar ocupant el seu lloc, i lacalor del joc va permetre gaudir d'una bona matinal.

Els més petits, S6 i S8, s'integraren amb d'altres escoles per fer equip, mentre que els S10 presentaren dos equips. El joc i l'evolució van anar gairebé emparellats a la climatologia: bona actitud i progressió en el joc a mesura que avançaven els minuts, amb una clara millora en el joc i en la actitud tant ofensiva com especialment defensiva. Partits amb rivals com Terrassa, el Gòtics, el BUC, la UE Santboiana, el Sant Cugat o el mateix Sitges, han permès acumular experiència i idees.
S6-S8-S10
SELVNG 20 - SELVNG 20
El dissabte a la tarda els S14 rebien els Carboners de Terrassa. El matx va començar amb nervis i imprecisions de la banda vilanovina, i els joves entrenats per Joan Puig van tardar en entrar al partit. La defensa vallesana aturava en moltes ocasions amb facilitat un joc poc incisiu dels locals, que van sumar punts en els moments de joc col·lectiu i van acabar anant al descans amb un 40 a 5 favorable. A la represa, però, la situació es va mantenir i el joc es va igualar, amb uns Carboners fent servint en atac els seus jugadors més voluminosos, que els de blau cel no van saber com aturar. Al final, victòria, bonus i segona posició per als vilanovins.
S14
SELVNG 52
TERRASSA 19
Complicat el partit que afrontava el sènior diumenge a l’Annex 2. Per la limitació d’efectius, que els va fer saltar al camp amb catorze jugadors, i pel rival, un Hospitalet que sempre s’ha demostrar un ós dur de rossegar. Molt bona part dels dos equips, en què en cap moment es va notar la superioritat numèrica dels del Baix Llobregat: els vilanovins avançant-se en el marcador, i un bon estira-i-arronsa on els de blau movien la pilota i mantenien la possessió, però es veien ràpidament superats en defensa. Al descans, el marcador reflectia un 14 a 19; a la represa, el desgast del primer temps, el cansament i els errors van acabar passant factura als vilanovins, que encaixaren un 14 a 51.
formacion de un equipo de rugby
SÈNIOR MASCULÍ
SELVNG 14
L'HOSPITALET 51