Crònica de la Jornada

8 de febrer de 2020

EXCEL·LENT PARTIT DEL S16 A LA FOIXARDA

A primera hora del matí, els S14 es desplaçaren a la Teixonera per afrontar el Químic ER. EL partit era una veritable incògnita, en la mesura que si bé el Club barceloní disposava d’una plantilla ajustada, també ha firmat una cord de col·laboració amb el Toro mallorquí. Iniciat el matx, els joves vilanovins van imposar el seu ritme i en vint minuts ja havien assolit quatre assajos; al descans, el marcador reflectia un 0-43. A la represa, el descens de la intensitat no va impedir als de blau cel continuar mantenint el ritme que els permet assentar-se en la segona posició de la classificació.
S14
QUÍMIC ER 5 - SELVNG 58
Molt bon partit el disputat a la Foixarda dissabte al migdia pels joves entrenats per Àlex Monedero i Adri Gómez. Després de la derrota patida a l’Annex enfront del CR Tarragona, els joves de blau cel van saltar a l’imponent estadi de Montjuïch concentrats i amb un alt nivell d’intensitat, tant en atac com sobretot en defensa. Davant d’un BUC contundent, van desenvolupar un joc d’equip que els va permetre avançar-se en el marcador i mantenir la línia de joc durant els setanta minuts de joc. Sense gaire fissures defensives, amb suports continuats, capacitat de penetració de la davantera i agilitat de mans en els tres quarts, l’equip va imposar-se en el que –de moment- ha sigut el millor partit de la temporada.
S16
BUC 10 - SELVNG 38
El tercer equip en competició dissabte, a Barcelona, va ser el S18. Visitava la Mar Bella, territori enginyer, per mesurar forces amb el conjunt local. Els Enginyers van comptar amb una banqueta reforçada, de 23 jugadors, i van desenvolupar un joc que al descans ja els permetia gaudir d’una diferència de trenta-vuit punts. A la represa, el cansament i les lesions van agreujar la situació vilanovina que, tot i així, van arrencar un assaig (62-7).
S18
cnpn 62 - SELVNG 7