Crònica de la Jornada 08/03/2020

Crònica de la Jornada

7 i 8 de març de 2020

EL S14, SEGON DE LA FASE REGULAR

Dissabte passat va tenir lloc a Tarragona una nova edició de la Trobada d’Escoles de Rugby organitzada pel club morat. Com és habitual, prop d’un miler de joves jugadores i jugadors del país van poder disfrutar d’una experiència excepcional, amb la visita de nombrosos clubs del País Valencià. La jornada va començar amb un emotiu minut de silenci en senyal de dol i homenatge al jugador dels veterans del RC Sitges mort la nit anterior; des del SELVNG, a més, com la pràctica totalitat del rugby català ens vam afegir a l’homenatge guardant un minut de silenci en tots els partits disputats el cap de setmana.

Els S10 van presentar un únic equip i van disputar quatre partit (Castelldefels, Paterna, GEiEG i un combinat del Calafell/Salou). En el primer matx davant dels del Baix Llobregat, els més joves dels rugbistes vilanovins van mostrar un bon joc d’atac, ben acompanyat i una molt bona defensa, amb un alt nivell d’intensitat i generositat en el suport defensiu: sense cap mena de dubte, un inici que deixava el pavelló ben alt. L’evolució durant la matinal va mantenir la tònica inicial, i val la pena destacar l'esforç, entrega i gana de superació dels nostres jugadors, que tot i les inclemències meteorològiques assisteixen als entrenaments, cosa que propicia la millora tècnica individual i la major cohesió i evolució col·lectiva

Un panorama similar protagonitzaren els S12, que van iniciar el matí enfrontant-se als valencians del Tatami. Com acostuma a ser marca de la casa, al major volum del rival els vilanovins contraposaren velocitat i joc obert; la tònica es va mantenir en el segon enfrontament, davant del GEiEG i, tot i que el camp de la trobada era inferior a l’habitual, el joc a la mà i l’atac en obert va continuar sent el segell SELVNG. Segell que no es podria mantenir del tot davant del conjunt local, el RC Tarragona, moment en el qual l’equip va haver de fer servir un altre ventall de possibilitats de joc, que els permeté aconseguir l’empat.

Com sempre, des del Club volem agrair el paper de tècnics i delegats, i també de les famílies: gràcies a tots per ser-hi!
Escola de Rugby
Trobada d'Escoles a Tarragona
Dissabte, el S14 del Club disputava el darrer partit de la fase regular com a local. El matx tenia, per als vilanovins, encarar am confiança els playoff; i pels rivals, mantenir la quarta posició de la classificació. I això va traduir-se sobra la gespa en els primers minuts de l'enfrontament: els barcelonins del CEU, amb un joc fonamentat amb la força d'un pilar, un flanker i el fullback van saber fer mal a la defensa local, mentre l'atac blau cel no rutllava del tot; el resultat va ser un marcador de 17 a 19 en favor del CEU. A la represa, el SELVNG va anar trobant mica en mica el seu joc, posant-se per davant en el marcador i desenvolupant dinamisme i joc a la mà; al final 36 a 24, segona posició i els quarts de final de la lliga, el cap de setmana entrant a l'Annex 2.
S14
SELVNG 36
CEU 24
El S18 enfrontava diumenge el partit enfront del RC Sant Cugat. En una bona matinal per a la pràctica del rugby, els joves de blau cel van oferir un partit paradoxal. Una primera part amb cert domini sobre el terreny, joc a la mà, però on els punts van caure indefectiblement de la banda vallesana, terriblement efectiva: el 0 a 33 del descans reflectia, a més, deu minuts finals de joc inapetent. A la represa, però, el XV local va prémer l'accelerador i va sorprendre públic i rival, encadenant tres assajos en el marcador, i quedant només a dues marques de distància a falta de deu minuts. El cansament, i l'asserenament del joc de la banda visitant, però, van impedir culminar una remuntada que hauria estat de les que fan història.

Fotografies,
by Benjamin Gil (CRSC),
clicant aquí.
S18
SELVNG 28
CR SANT CUGAT 43

Deixa un comentari