Crònica de la Jornada

15 i 16 de febrer de 2020

EL S18 ES RETROBA AMB LA VICTÒRIA

L’Escola del Club es desplaçava dissabte a la Foixarda, amb els equips de S10 i S12, per participar de la jornada organitzada des del RC Gòtics. Com acostuma a passar en aquests encontres, i especialment després de l’aturada nadalenca, els joves jugadors vilanovins van mostrar un excepcional actitud. Els més petits, els S10, van desenvolupar de manera més que òptima els aprenentatges de les dues darreres setmanes (ordre defensiu, solidesa ruck) amb els resultats conseqüents en el joc, i el marcador; els S12, per la seva banda, tot i un començament espinós davant d’un conjunt físicament més voluminós, van saber refer-se i a partir del segon matx ja van desenvolupar el joc de mans i espais característics del conjunt entrenament pel binomi Pons-Vàzquez.
ESCOLA DE RUGBI
Jornada a la Foixarda
Diumenge al matí els S14 van enfilar cap a Reus per encarar el seu onzè compromís a Tercera Catalana. Amb vint jugadors, l’equip s’enfrontava a un conjunt local procedent de la lliga de desenvolupament, amb força jugadors de categoria S12 sobre la gespa artificial de la Pastoreta. La diferència entre els dos equips es va fer visible en els deu primers minuts de joc, en els quals els joves blau cel havien aconseguit ja vint-i-vuit punts. Victòria bonificada pels s14, i primera posició –amb un partit més que el segon- a la classificació.
S14
REUS RC 0 - SELVNG 156
Dissabte a la tarda, els S16 van disputar un dels partits més emocionants de les darreres setmanes a l’Annex 2. El rival, l’Spartans de Granollers, disposava d’uns jugadors més voluminosos i en conseqüència d’una davantera més contundent. Els joves entrenats per Àlex Monedero, però, van ser capaços d’avançar-se i de marcar el ritme durant bona part del primer temps, i al final dels primers trenta-cinc minuts els visitants tenien tres punts d’avantatge gràcies a un cop de càstig transformat. El segon temps va tenir dues cares ben diferenciades: uns primers deu minuts en què els del Vallès van sortir a per totes, aconseguint dos assajos per davantera ... i els vint-i-cinc minuts restants, on els locals van deixar de competir amb el joc forà i se centraren a desenvolupar el seu propi joc, aconseguint tres assajos treballats a base d’esforç, combinació i ordre, i arribant al 31 a 31 final. Ambdós equips continuen empatats a punts a la posició mitjana de la classificació.
S16
SELVNG 31 - SPARTANS 31
Divuit jugadors de la categoria van desplaçar-se diumenge al matí al camp del RC Cornellà per disputar el partit davant del conjunt local. Els joves entrenats per Dídac Moragas van començar el partit concentrats, aconseguint tres assajos en els deu primers minuts de joc; l’expulsió del taloner vilanoví al quart d’hora de joc, va obligar a recompondre les línies i els blanc-i-negres van aconseguir retallar distàncies en el marcador. Els de blau cel van haver de treballar a fons, a la represa, per mantenir i augmentar la diferència, fet molt meritori tenint en compte que l’equip afrontà gran part del partit amb un jugador menys. Al final, els S18 es retroben amb la victòria i arrenquen un punt de bonus ofensiu del Baix Llobregat.
S18
RC CORNELLÀ 34 - SELVNG 60
Desplaçament a Vic a mitja tarda de dissabte, hora obligada per la manca d’il·luminació del terreny osonenc. Plantilla limitada, però tot i així minuts interessants els desenvolupats per l’equip en els primers minuts de les dues parts, i en el tram final del partit. Els vilanovins van començar avançant-se en el marcador amb assaig transformant, i els vigatans no van poder capgirar el marcador fins la mitja hora de joc, mantenint-se la tensió i l’estira-i-arronsa fins el quart d’hora del segon temps quan una cadena de tres assajos en deu minuts va marcar la diferència pels locals. Al darrer tram de partit, els de blau cell vam prémer l’accelerador i van aconseguir dos assajos, contrarestats per dos més de la banda local: quatre marques en els deu darrers minuts defineixen molt la intensitat de l’encontre.
formacion de un equipo de rugby
SÈNIOR MASCULÍ
CA VIC 43 - SELVNG 26