Crònica de la Jornada

19 de gener de 2020

VICTÒRIA DEL SÈNIOR A L'ANNEX

Diumenge, i després d’algunes setmanes d’aturada, el sènior tornava a la competició amb la visita del CR Alt Empordà. Tot i disputar-se a casa, l’equip local comptà només amb divuit jugadors; això no va impedir-li, però, avançar-se en el marcador gràcies a un assaig transformat als onze minuts de joc.

De fet, els joves entrenadors per Felipe López van liderar en tot moment el marcador. De manera més ajustada durant el primer temps (19-17), i més àmplia en el segon, on gràcies a la mobilitat de l’oval i la no dependència d’un rugbi merament físic van augmentar el marge, tot i acabar amb catorze jugadors sobre la gespa fruit de l’expulsió de Gorka Galofré.

Primers punts per al conjunt vilanoví, que hi torna aquest diumenge, a la Foixarda, enfront de l’INEF Barcelona.
formacion de un equipo de rugby
SÈNIOR MASCULÍ
SELVNG 46 - CRAE 24
Curs d’Entrenadors a Vilanova

El cap de setmana passat va tenir lloc a les instal·lacions esportives el curs d’entrenador L1 WR organitzat per la Federació Catalana de Rugby. Amb prop d’una trentena d’alumnes, sis dels quals del nostre Club, Marc Sentís i Boris Gutiérrez van impartir les vuit hores de sessió teòrica i vuit més de pràctica corresponents al curs, en un ambient distés tot i unes jornades intensives.

Esperem poder continuar formant part del circuit formatiu com a seu, a la vegada que felicitem els participants en l’experiència i encoratgem a tothom a treballar per la formació en els diversos aspectes implicats en el món del rugby.
Curs Entrenadors L1 WR