Crònica de la Jornada

11 i 12 de gener de 2020

EL S14 ESCALA A LA SEGONA POSICIÓ

Victòria a domicili dels alevins del Club a Granollers, en un dels partits interessants de la categoria on es dirimia la segona posició de la classificació.

Tot i avançar-se en el marcador amb dos assajos transformats, els vilanovins van veure com la pressió local els permetia acabar la primera part amb un estret marge (7-14). Al segon temps, els de blau cel van fer valer el seu joc a la mà, arribant al tram final del matx amb un 14 a 31, que amb un assaig final dels vallesans va acabar convertint´se en 19-31.

Victòria treballada i segona posició per als joves entrenats pel trinomi Puig-Rodríguez-Monedero.
S14
SPARTANS 19 - SELVNG 31
Partit amb dues cares ben diferents el protagonitzat pels infantils, dissabte a la tarda, a l'Annex. Una primera part disputada, amb un Tarragona trepitjant amb força la meitat del camp local, i un XV vilanoví que responia les embestides visitants, més a força d'individualitats que no pas de joc d'equip (21-30).

A la represa, els tarragonins van continuar imposant el seu joc, i aprofitant el major volum i agilitat dels seus jugadors, davant d'un SELVNG que no va saber trobar el seu joc ni tampoc la mentalitat d'equip demostrada fa quinze dies a Castelldefels.
S16
SELVNG 21 - SELVNG 63
Els cadets del Club disputaven diumenge al migdia, davant del barceloní CEU, el cinquè partit de Segona.

Davant d'un dels equips més potents de la categoria, va treballar una primera meitat merit`roai, amb dos assajos aconseguits i un parcial de 10 a 17. A la represa, però, la superioritat dels blanc-i-vermells es va fer evident, tot demostrant el perquè de la seva primera posició a la taula classificatòria.
S18
SELVNG 10 - SELVNG 38
poca cosa a dir del partit delsènior a la Foixadrda davant de l'INEF Barcelona. Amb els efectius justos, els vilanovins encaixaren dos assajos en els primers minuts que ja van deixar clara la tònica del matx, que al descans mostrava un 33 a 0 a favor dels locals. A la represa, la tònica no va canviar i es va mantenir la superioritat inefa, que va sumar punts davant d'un SELVNG sense intensitat.

Esperem que el partit d'aquest diumenge, a casa, enfront de l'Hospitalet (un altre ós de la categoria), serveixi per treure's el mal regust de boca del cap de setmana
formacion de un equipo de rugby
SÈNIOR MASCULÍ
INEF BCN 68- SELVNG 0