Cursos de Nivell I, II i III (FCR)

Comparteix la notícia

La FCR obre el període d’inscripció els Curs d’entrenadors Nivell I, II i III en un nou format, amb la intenció d’oferir una formació adequada a la realitat i el context del rugby, en tres jornades presencials realitzades al llarg de tota la temporada para que els tècnics puguin anar traslladant els coneixements adquirits dia a dia en els seus clubs des de el primer moment.

Les dates per aquest curs són:

*Primera jornada presencial: 20, 21 i 22 de desembre
*Primer període de treball personal: del 23 de desembre al 10 d’abril
*Segona jornada presencial: 11, 12 i 13 d’abril
*Segon període de treball personal: del 14 d’abril al 5 de juny
*Tercera jornada presencial: 6, 7 i 8 de juny
*Tercer període de treball personal: a concretar
*Lliurament de l’avaluació: 23 de juny de 2014

Rugby Solucions col·labora amb la realització del bloc específic dels cursos de la Federació, aquest any amb uns continguts renovats i un nou professorat. Els tècnics que superin els diferents nivells podran accedir a les titulacions de Nivell I i II de la IRB.

El procés d’inscripció consta de 3 pasos:
1- Omplir el formulari online d’inscripció
2- Realitzar la transferència de 250€ al compte de Banccaixa: 2100-1107-30-0200089507, amb la referència del Nom Cognom/Nivell Per exemple: “Victor Sauler/NII”.
3 – Enviar el comprovant de pagament, el certificat IRB Rugby Ready i el títol acreditatiu per poder inscriure’s al Nivell II o III a competicio@rugby.cat.

Les inscripcions dels tres cursos es tancaran el dia 1 de desembre. La FCR es reserva el dret de suspendre algun dels cursos si no s’arriben a 20 inscrits.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch