Darrers partits de 2015

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana, només van disposar d’activitat les dues categories de formació del rugbi vilanoví, s16 i s18, que van afrontar el seu darrer compromís de primera volta a domicili, respectivament a Sant Boi i L’Hospitalet de Llobregat. 

Els infantils van desplaçar-se al Constantí Miranda, de Sant Boi, en un dia atípic, diumenge. Rival complex, però molt bona actitud i excel•lent primera part dels joves entrenats per Andreu Rodríguez i Aleix Valero, que van tractar de tu a tu els degans del rugbi estatal, en un estira-i-arronsa constant en el marcador durant els primers minuts. A l’inici de la segona part, però, una lesió obliga l’obertura vilanoví a abandonar el camp, cosa que va obligar a replantejar determinats aspectes del joc i, a la vegada, va descentrar en part els jugadors vilanovins, que van acabar encaixant un 37 a 19. Els cadets, per la seva banda, visitaven la Feixa Llarga justos d’efectius i sabent que davant tenien un dels equips rocosos de la lliga. Tot i la voluntat dels de blau, el matx es va complicar de bon inici, i tot i que que es va encarar en algunes fases del partit amb seriositat, va mancar la continuïtat necessària per treure quelcom de positiu de la visita al camp del rival, que va imposar-se per un clar 98 a 0.

L’activitat del Club queda, aquesta setmana, centrada en la celebració del tradicional Berenar de Nadal al local dels Bordegassos: serà dimecres 23, a partir de les 18 hores.

Fotografies s18, per Ignasi González Vila (RC l’Hospitalet),
CLICANT AQUÍ

 

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch