David Porto, al Grup Elit sub23

Comparteix la notícia

El club està n’enhorabona. Mentre que jugadors infantils i cadets del club continuen treballant dins del grup de preseleccionats de la selecció catalana, el SEL ha rebut per part de la Federació Catalana de Rugby la confirmació de la presència de David Porto, jugador del sènior del club, en el “Grup Elit” del qual sorgiran les convocatòries de la selecció nacional catalana sub23.

Per nosaltres és un motiu d’orgull veure com un dels nostres jugadors entra a formar part d’un projecte d’àmbit català. Que en David pugui arribar a vestir la samarreta de la selecció és un motiu d’orgull per al club i per a ell, però també un exemple per a la resta de companys i per als jugadors de les categories inferiors. Des d’aquí volem felicitar-lo en nom del club, i també animar a la resta de companys a seguir en la línia del treball i del compromís.


Felicitats David! Felicitats SEL!

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch