Debut amb victòria del SEL VNG

Comparteix la notícia

El femení cau per la mínima 

Bon debut a Primera Catalana el protagonitzat pel SEL VNG dissabte passat, a Cornellà, enfront del club de rugbi local. Després de l’ascens de la temprorada passada, el segon consecutiu, els homes d’Isaac Richmond afrontaven el primer compromís oficial de la temporada a domicili, amb un rival que es presumia complicat. Els de blau cel van saltar a la gespa concentrats, i després d’uns primers minuts de tempteig, van aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a la força de la davantera i a la capacitat de penetrar la línia defensiva; amb la transformació i un posterior cop de càstig també transformat, el marcador reflectia un 0 a 10 a favor dels vilanovins, que gràcies a un segons assaig va permetre els de la capital del Garraf arribar al descans amb un 3 a 15 favorable. A la segona part, els de blau cel van continuar marcant el ritme del partit, arribant a aconseguir dos assajos més, sumant així el punt de bonus ofensiu i enduent-se la victòria en el seu primer partit a la màxima divisió catalana per 6 a 29. La satisfacció de l’entrenador, Isaac Richmond, era triple: “per l’actitud demostrada, per aconseguir un bonus a domicili i pel debut de sis jugadors amb el primer equip”.

El sènior femení, per la seva banda, va caure per la mínima a Lleida, enfront l’ARPN. Les noies del SEL VNG, que enguany formen part del combinat Catalunya Nova amb jugadores del RC Valls i l’INEF Lleida, van disputar un notable partit que no va tenir el premi que es mereixia. Tot i aconseguir l’únic assaig del partit, i de disputar la pràctica totalitat del segon temps en la meitat de camp de les barcelonines de l’ARPN, un cop de càstig transformat en el darrer minut va permetre a les barcelonines endur-se la victòria per 5 a 6. Els infantils del SEL, per la seva banda, visitaren el camp de la Feixa Llarga de l’Hospitalet: amb la pràctica totalitat de jugadors de primer any, debutants en la vessant competitiva del nostre esport i amb algunes baixes per lesió, els joves vilanovins van veure com l’equip local imposava des del primer minut el seu joc de marcat caràcter ofensiu; tot i una progressiva millora defensiva a mesura que passaven els minuts, la superioritat de l’Hospi va impedir que els vilanovins poguessin disposar d’una certa continuïtat en l’atac. Al final dels vuitanta minuts, el marcador reflectí un excessiu 112 a 0.

Aquest cap de setmana, infantils i sènior masculí hi tornen. Els primers, a partir de les onze del matí de dissabte al difícil camp del BUC (la Foixarda); els segons disputaran el seu primer partit com a locals. Serà enfront del RC Sant Cugat, a partir de les 17 hores de dissabte, al Camp de Rugbi de les pistes polisportives de Vilanova.

Fotografia infantils: Ignasi González Vila

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch