Derrota de l’infantil i retorn dels “vets”

Comparteix la notícia

Formació i promoció, pilars del SELVNG

El passat cap de setmana, l’activitat del SEL VNG va centrar-se només en dues categories: infantil i veterans. Mentre els primers es desplaçaven a la Teixonera per enfrontar-se al FC Barcelona, els segons organitzaven el primer entrenament/partit de cap de setmana.

Els joves dirigits per la parella Rodríguez-Valero van disputar un partit completament diferent al de la setmana anterior: una menor intensitat, davant d’un rival potent amb la línia de tres quarts i sense complexos en els agrupaments. Els locals van saber imposar el seu joc, i al final el marcador indicava un sever correctiu per als vilanovins (54/7). Pel que fa als veterans, diumenge van organitzar el primer entrenament en cap de setmana, per tal d’afermar la relació entre jugadors i el conjunt. Amb participació de membres del sènior masculí i femení, i després d’una lleugera sessió d’escalfament, es va disputar un partit que va finalitzar amb un bon tercer temps.

Més enllà d’aquestes dues activitats, el SEL VNG continua en dues vessants cabdals per al desenvolupament del club: la promoció escolar i la formació de monitors/entrenadors. Dimecres i divendres de la setmana passada, més d’un centenar de nenes i nens de l’Aragai van fer el seu primer tast de rugbi a la Sínia Batadet, fruit d’una bona matinal esportiva; avui dimarts, a la tarda, el tècnic de la Federació Catalana de Rugbi i exjugador de , Roger Ripol, desenvoluparà la sessió “Seguretat en el Contacte” a la dotzena llarga de monitors i entrenadors del Club. “Tan la promoció com la formació, i més en seguretat, són peces fonamentals en l’afermanent del Club”, han indicat fonts de la Junta Directiva del SEL.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch