Derrota de l’infantil i visita del Maddogs RFC

Comparteix la notícia

Aquest cap de setmana passat, l’activitat del SEL VNG va ser doble: d’una banda, els infantils afrontaven una eliminitòria de Copa Catalana enfront del Sitges, mentre que l’altre, un combinat de sènior masculí i veterans rebia com a amfitrió la visita del Maddogs RFC.

Dissabte, a les onze del matí, els infantils van saltar al camp de la Sínía Batadet per afrontar l’eliminatòria corresponent a Copa Catalana que l’havia d’afrontar amb els veïns del RC Sitges. Després del partit del BUC, i amb una baixa sensible, els vilanovins van començar avançant-se en el marcador gràcies a una penalitat transformada per Roger López; els sitgetans, però, van imposar aviat el seu estil de joc treballant amb rapidesa des dels tres quarts i buscant els forats en la línia defensiva local. Mica en mica van anar fent forat en el marcador aprofitant la superioritat en els tres quarts, mentre que els vilanovins només van poder tornar a anotar gràcies a una segona penalitat transformada. A la represa, les forces es van igualar una mica més, i els vilanovins van aconseguir un assaig de la mà de Marcos Morte per arribar a l’11/55 final.

L’endemà, el club vilanoví rebia com a amfitrió el club anglès dels Maddogs RFC. Els anglesos, combinat de diversos equips de la zona de Kent, comptaven en les seves files amb un parell de jugadors semiprofessionals, fets que es va traduir en el camp amb una superioritat en les posicions de primer i segon centre. Els vilanovins, que van enfocar el matx com el darrer partit abans del viatge de final de temporada al País Valencià, van anar a remolc en tot moment d’un conjunt anglès que jugava fent valer les seves armes. Al final del partit, el 0 a 46 deixava clara la superioritat visitant; un bon tercer temps, acompanyat amb les clàssiques bromes de les gires, va donar per acabada la jornada.

Fotografies dels infantils, gentilesa de Carlos Borobia,
Fotografies del partit del sènior, gentilesa de Virginia,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch