Derrota del sènior en el darrer partit de la fase regular

Comparteix la notícia

S18 
SELVNG 60 – QUÍMIC ER 10
Partit amb dues parts diferenciades el disputat a la Teixonera pel combinat, que es desplaçà a Barcelona amb només catorze jugadors per afrontar el Químic ER. Una priemra part gens efectiva, descentrada, on els punts queien de la banda local i on no es va saber aprofitar la superioritat dels darrers deu minuts gràcies a dues targetes grogues mostrades a jugadors locals (34-0); i un segon temps on, més assentats sobre el terreny de joc, s’aconseguiren dos assajos que venien a certificar una certa millora ofensiva en el segon temps.

S16 
SELVNG 21 – CRUC 43 
El partit es plantejava, en el millor dels casos, molt complicat per als locals. Amb només quinze jugadors fruit de lesions i compromisos diversos, els joves dirigits per Ulisses Gómez van enfundar-se la samarreta blau cel i van saltar a la gespa de l’Annex amb una actitud excel·lent. tot i que el CRUC va avançar-se en el marcador, els vilanovins van mantenir-se en joc amb una línia defensiva contundent i al límit, i un atac a estones incisiu. D’aquesta manera, al descans el marcador reflectia un 14-29 gràcies a dos assajos aconseguits en els últims cinc minuts pels de Castelldefels. A la represa, la tònica va continuar: actitud per la banda vilanovina i baixllobregatenca, amb un parcial extremadament igualat que només trenca en el darrer sospir un darrer assaig visitant per pujar el 21 a 43 en el marcador.

Fotografies, per Miquel March, CLICANT AQUÍ 

Sènior Masculí 
RC l’Hospitalet 32 – SELVNG 21 
Si haguéssim de definir d’alguna manera el partit de dissabte del sènior del Club a la Feixa Llarga, enfront el RC l’Hospitalet, podríem dir que va ser el partit típic d’aquesta temporada. Una primera part on els homes entrenats per Felipe López s’avancen en el marcador i són capaços demantenir la diferència en el marcador, i augmentar-la, tot i una targeta groga al seu mig de melé (10-21); i un segon temps on l’esforç passa factura a nivell físic i de concentració, i el rival va recuperant espai, joc i punts fins a capgirar el marcador al minut 65 i endur-se la victòria davant la impossibilitat de reacció del XV vilanoví.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch