Derrota del sènior enfront el RC Sitges

Comparteix la notícia

Gran jornada de l’Escola a Tarragona

El passat cap de setmana va començar amb una jornada d’Escoles especial, a Tarragona, on el club local actuà d’amfitrió, i continuà diumenge, amb el darrer partit oficial del sènior masculí enfront del RC Sitges, líder de Primera Catalana. 

A la Laboral de Tarragona, sota d’un sol de justícia, els jugadors de l’Escola de Rugbi del SEL VNG van poder demostrar la seva més que positiva evolució aquesta temporada. En una de les darreres activitats de la temporada, i en una jornada especial organitzada pel Rugby Tarragona, club amb el qual el SEL VNG té una excel•lent relació, els joves jugadors de blau cel van disputar partits intensos, amb bon joc i victòries en totes les categories, de s8 a s14.
 

L’endemà diumenge, el sènior masculí rebia a la Sínia Batadet el RC Sitges, líder de la competició, en el darrer partit de la fase regular de Primera Catalana. Els homes de Michael J Murray-Chapman van saltar al camp concentrats i amb ganes d’oferir al públic local una victòria; així, en els primers quaranta minuts, dos assajos i un cop de càstig transformat van servir perquè els vilanovins s’avancessin 17 a 0 en el marcador. Tot semblava presagiar una victòria vilanovina, però el RC Sitges va entrar en el segon temps en el partit: controlant la pilota i dominant la posessió, el SEL VNG va cedir terreny i els sitgetans van anar retallant distàncies mica en mica fins que, a manca de tres minuts, un quart assaig aixecava el 17 a 24 final que els permetia endur-se la victòria. Aquest cap de setmana, el SEL VNG celebrarà el seu Dia del Club. Serà diumenge, a la Sínia Batadet; enguany la la celebració del Dia del Club anirà precedida del partit del sènior femení entre el SEL VNG i el GEiEG (a partir de les 10 hores). Les activitats adreçades a l’Escola, categories de formació, familiars, etcètera, començaran a les 11:30 hores, i la jornada finalitzarà amb el tradicional àpat familiar.

Fotografies de l’Escola, per Carles Pons,
Fotografies del sènior masculí, per Jaume Andreu,
CLICANT AQUÍ (Facebook)

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch