Derrota en el debut a casa del sènior

El BUC s’imposa al SEL VNG 

Diumenge passat la competició de rugbi tornava a Vilanova de la mà del sènior masculí del Club de la capital del Garraf. Després de la victòria a domicili de la primera jornada, els de blau cel mesuraven forces amb un dels equips forts de la categoria, els barcelonins BUC.

Ambdós equips van saltar amb força a la gespa del camp de la Sínia Batadet, i durant els primers minuts la igualtat fou la tònica general. El major encert amb el peu del xutador visitant va permetre els barcelonins sumar 6 punts d’avantatge en el marcador; els de la capital del Garraf van errar els seus intents de transformar penalitats, i així mateix van deixar perdre un parell d’ocasions d’aconseguir un assaig. Al descans, els visitants comandaven el marcador per 0 a 11. A la represa, tot i els intents locals i minuts puntuals de bon joc, els barcelonins van continuar aplicant el seu sistema de joc, senzill i directe, mentre que els vilanovins no van trobar la manera de contrarestar-lo de manera efectiva. Tot i la bona actitud dels jugadors, els errors en les fases estàtiques, la precipitació en l’atac i el fet que el BUC aprofités a la perfecció els errors locals van fer que al final el marcador reflectís un 0 a 35 a favor del XV de negre de la Foixarda.

Aquest cap de setmana, el sènior es desplaçarà disabte a Sant Boi per enfrontar-se a la degana Unió Esportiva Santboiana; el matx serà a les cinc de la tarda. Per la seva banda, els infantils rebran el RC Sitges a partir de les 13 hores al camp de rugbi municipal de Vilanova i la Geltrú, mentre l’Escola del Club participarà de la primera jornada d’Escoles de Rugbi.

Podeu veure totes les fotografies
fetes per Carles Pons