Derrota enfront del CEU barceloní

Comparteix la notícia

Després de l’aturada obligada per les festes, el rugbi de Primera tornava a Vilanova de la mà del darrer partit de la primera volta de la mà del matx entre el conjunt local, el SEL VNG, i el barceloní CEU, segon classificat de la màxima divisió territorial. Una tornada a priori, i a la pràctica, complexa per als homes d’Isaac Richmond.

I és que el CEU no és el segon classificat de la lliga per casualitat: amb una davantera contundent i sobretot una bona línia de tres quarts, molt incisiva en l’atac, el ratllats van saltar a la gespa concentrats i amb una actitud ofensiva que va agafar desprevinguda una feble defensa vilanovina. Al quart d’hora de joc, els barcelonins ja disposaven d’un avantatge de 0 a 26 en el marcador; els homes d’Isaac Richmond no van saber, durant els primers quaranta minuts, contrarestar l’efectivitat d’un joc visitant que imposà la seva lògica i demostrà sobre la gespa del camp de rugbi de les pistes polisportives la seva superioritat. A la represa, els de blau cel van assentar-se més en el terreny de joc, i tot i que els visitants mantingueren la iniciativa, els locals van poder desenvolupar en algunes fases el seu joc d’atac, aconseguint fins a tres assajos per arribar al 21a 43 final.

La resta de categories del club vilanoví no van tenir gaire sort en el seus resultats: mentre els infantils queien a casa per 12 a 37 enfront del Gòtics RC després d’un partit en què no van saber trobar un joc d’equip efectiu, els cadets eren derrotats pel Químic ER per un ampli 5 a 51.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch