Derrota per la mínima del sènior masculí

DISSABTE 15 
S16 
FC BARCELONA 71 – SELVNG 5 
Debut del s16 a Primera Catalana, la divisió més forta de la categoria, a la Teixonera (Barcelona). Bon plantejament de partit amb una bona primera part, molt especialment els primers vint minuts, i un segon temps on el desgast va acabar passant factura als joves vilanovins.

+ fotografies, CLICANT AQUÍ (Montse Jaraba)

S18 
RC GÒTICS 49 – SELVNG 7 
Partit de la quarta jornada de Primera Catalana que enfrontà, a la Foixarda, el RC Gòtics i el SELVNG. Novament, l’actitud i la capacitat de treball fou el més destacable del matx, on els joves de blau cel no van arribar a contrarestar el joc dels locals, fonamentat especialment en la contundència dels seus pilars i centres.

DIUMENGE 16 
SÈNIOR FEMENÍ 
RC L’HOSPITALET 7 – SELVNG/RC TARRAGONA 59 
El femení va començar la seva singladura a Primera Catalana a domicili, enfrontant-se a l’Hospitalet a la Feixa Llarga. Victòria treballada a terres baixllobregatines que permet a les fèmines d’encapçalar la classificació després del primer partit. Felicitats!

SÈNIOR MASCULÍ 
REUS RC 29 – SELVNG 28 
Visita a Reus del sènior masculí del Club en el seu primer partit de Segona Catalana. La indisciplina vilanovina i la fortalesa de la davantera local, que en determinats moments jugà al límit del Reglament, van acabar impedint els de blau cel d’endur-se un partit que havien començant guanyant i en què havien arribat a tenir un marge superior als vint punts. La derrota ajustada permet arrencar un punt de bonus en un matx de clar regust agre per als vilanovins.