Derrota per la mínima del sènior masculí

Comparteix la notícia

DISSABTE 15 
S16 
FC BARCELONA 71 – SELVNG 5 
Debut del s16 a Primera Catalana, la divisió més forta de la categoria, a la Teixonera (Barcelona). Bon plantejament de partit amb una bona primera part, molt especialment els primers vint minuts, i un segon temps on el desgast va acabar passant factura als joves vilanovins.

+ fotografies, CLICANT AQUÍ (Montse Jaraba)

S18 
RC GÒTICS 49 – SELVNG 7 
Partit de la quarta jornada de Primera Catalana que enfrontà, a la Foixarda, el RC Gòtics i el SELVNG. Novament, l’actitud i la capacitat de treball fou el més destacable del matx, on els joves de blau cel no van arribar a contrarestar el joc dels locals, fonamentat especialment en la contundència dels seus pilars i centres.

DIUMENGE 16 
SÈNIOR FEMENÍ 
RC L’HOSPITALET 7 – SELVNG/RC TARRAGONA 59 
El femení va començar la seva singladura a Primera Catalana a domicili, enfrontant-se a l’Hospitalet a la Feixa Llarga. Victòria treballada a terres baixllobregatines que permet a les fèmines d’encapçalar la classificació després del primer partit. Felicitats!

SÈNIOR MASCULÍ 
REUS RC 29 – SELVNG 28 
Visita a Reus del sènior masculí del Club en el seu primer partit de Segona Catalana. La indisciplina vilanovina i la fortalesa de la davantera local, que en determinats moments jugà al límit del Reglament, van acabar impedint els de blau cel d’endur-se un partit que havien començant guanyant i en què havien arribat a tenir un marge superior als vint punts. La derrota ajustada permet arrencar un punt de bonus en un matx de clar regust agre per als vilanovins.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch