Derrota per la mínima del sènior masculí

Comparteix la notícia

El femení s’imposa àmpliament al CEU 

Jornada intensa la d’aquest cap de setmana per al rugbi vilanoví: de l’Escola al dos sèniors, tots els equips del Club de la capital de Garraf van saltar a la gespa. De tots ells, l’únic que actuà com a local fou el sènior masculí. Tots, però, van lluir un llaç rosa en senyal de suport a la lluita contra el càncer de mama, en el marc de la campanya No lluites sola: el rugbi unit contra el càncer de mama.

Dissabte la jornada començava a Tarragona, on els equips de l’Escola van desplaçar-se per participar de la primera Jornada auspiciada per la Federació Catalana de Rugbi i organitzada pel Club loca, el RC Tarragona, amb el què el SEL VNG manté una perfecte relació i sintonia. La jornada revestia certa importància, ja que per a molts era la primera oficial; i tots els jugadors, els que debutaven i els que ja porten un anys jugant, van demostrar una excel·lent actitud, començant pels més petits, els s8. De tots els partits, val la pena destacar la victòria treballada, i ajustada, dels s10 enfront l’equip local. Els dos equips de categories de formació, infantil (s16) i cadet (s18) encaraven el primer partit a domicili de la temporada. Els primers, enfront del RC Gòtics, van disputar una excel·lent primera part que no va arribar a tenir continuïtat en un segon temps en què els locals van saber imposar-se (26-12); el cadet, per la seva banda, va disputar un partit amb dues cares ben diferenciades. Mentre els primers quaranta minuts es van caracteritzar sobretot per una defensa poc encertada que el RC Badalona desbordà per les bandes, al segon temps els de blau cel van trobar el seu joc i van aconseguir plantar per dues vegades l’ovalada en zona de marca contrària (55-15).

El diumenge era el torn dels sèniors. Després del primer partit, el masculí afrontava el seu debut a casa enfront del RC Alella. ELs visitants s’avançaren en el marcador i durant bona part del primer temps van imposar la seva lògica de joc, sense que els homes dirigits pel binomi Josep Gallardo-David Palomo trobessim la seva identitat de joc. A la represa, però, els vilanovins van prémer l’accelerador, millorant determinades fases de joc i arribant al darrer minut només un punt per sota en el marcador. La darrera jugada, però, no va servir per capgirar el marcador i, al final, el 19 a 20 nomes permeté sumar un punt de bnus defensiu. Ben different va ser el partit de les nois: a les pistes universitàries, enfront d’un històric del rugbi femení com el CEU, van imposar un domini que es traduí en el marcador amb un ampli 5 a 40 que els permet sumar cinc punts i escalar fins a la quarta posició de la classificació.

Fotografies EdR, by Carles Pons
Fotografies s16, by Família Martínez Graña,
Fotografies sènior masculí, by Jan Faidit
Fotografies sènior masculí, by Virgínia

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch