Derrotes ajustades de sènior i s14

Comparteix la notícia

DISSABTE 24 
ESCOLA DE RUGBI 
Jornada Específica s10, a la Mar Bella (Barcelona) 
L’activitat de l’Escola es va veure reduïda a la categoria s10, fruit de la suspensió de la jornada específica de s12 a sant Boi pel mal estat del terreny de joc. Bona matinal amb sol i un ambient fresc, ideal per a la pràctica del rugbi a les instal·lacions de la Mar Bella a Barcelona. Els s10 van fer una passa endavant en la seva construcció com a equip, mostrant una millora substancial en el joc posicional i el joc a la mà, així com en el placatge. Cinc partits disputats, tres victòries i dues derrotes per la mínima, són el balanç d’una bona jornada. Felicitats!

S14 SPARTANS GRANOLLERS 31 – SELVNG 24 
Primer partit de la segona fase per als alevins del Club, en un desplaçament a Granollers per enfrontar-se al conjunt local. Amb la plantilla justa per encara el matx, els vilanovins van trobar-se davant un equip més voluminós i fort físicament, que en determinades fases jugava al límit del reglament, però van treballar a fons per mantenir la seva identitat en el joc a la mà, la continuïtat i les combinacions. Tot i el bon treball, al final els locals s’imposaren per set punts de marge. Primer punt de bonus, en aquest cas defensiu, per als joves entrenats per Àlex Monedero i Joan Puig.

S16 SELVNG 7 – RC SANT CUGAT 109 
Difícil compromís el dels infantils del Club dissabte a la Sínia Batadet. El rival era el RC Sant Cugat, un conjunt imbatut, que compta els seus partits per victòries i que només havia encaixat cinc puntsen els partits previs. Els joves entrenats per Ulisses Solé van afrontar el compromís amb serietat, però amb les dificultats derivades de tenir un equip amb un gran joc a la mà i amb contundència en les fases de conquesta. Els del Vallès van imposar el seu joc i van endur-se la victòria; els vilanovins, però, aconseguiren un assaig transformat i van sumar una experiència més abans de la seva entrada a Primera Catalana. Cal destacar i agrair la tasca d’arbitratge de Felipe López, que va haver de soplir la incompareixença de l’àrbitre designat.

Fotografies, per Miquel March, -> CLICANT AQUÍ

SÈNIOR MASCULÍ, SELVNG 24 – UES C 27 
Partit desigual el disputat pel sènior del Club en un horari i dia poc habituals. Amb uns primers quaranta minuts on no van saber trobar-se a la gespa de la Sínia Batadet i amb un rival, la UES, perfectament posicionat, sense errors de mans ni de placatge, els vilanovins se n’anaren al descans amb un 5 a 17 desfavorable. A la represa, tot i una nova marca dels del Baix Llobregat, els de blau cel van anar trobant el seu joc, tot millorant-ne la continuïtat, aconseguint diverses marques i quedant-se a un pas de la victòria. Amb el quart lloc de la classificació, el joves entrenats per Felipe López disputaran Segona Catalana.

DIUMENGE 25 
SÈNIOR FEMENÍ, RC MARTORELL 0 – SELVNG/RC TARRAGONA 36 
Darrer partit de la primera fase del femení i nova victòria de les noies del combinat que van imposar-se a domicili al RC Martorell per un 0 a 36. Sisè partit, sisena victòria i liderat definitiu de la classificació, cosa que es tradueix en el bitllet per a disputar la màxima divisió femenina.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch