Derrotes amb bon regust

Comparteix la notícia

Dissabte passat, la climatologia va ser la protagonista. Sota una llevantada de consideració, els equips del SEL VNG van desenvolupar, però, els seus compromisos de competició amb uns resultats que, tot i ser adversos en el marcador, no ho van ser pas en el joc.

La jornada s’iniciava a Vilanova, a les onze del migdia; a l’escenari de la Sínia Batadet els infantils del club de la capital del Garraf rebien el BUC, segon classificat del grup B de la primera volta de la categoria. Un rival que es presumia dur i amb un joc eficient. Els joves dirigits des de la banqueta per Pau Marc Mestres, però, van mostrar una especial dedicació defensiva, i els barcelonins del BUC van haver de treballar a fons. Sota una pluja intermitent i algunes ràfegues de vent intenses, els de blau cel van mantenir la disciplina i van aconseguir anar-se’n al descans amb un 0 a 15 desfavorable. A la represa, els canvis introduïts per l’entrenador local van servir per refermar la tasca defensiva, i millorar en el posicionament ofensiu; amb tot, la manca de continuïtat va impedir que els vilanovins aconseguissin un més que merescut assaig. El 0 a 20 final, tot i la derrota, deixa els de blau cel en la sisena posició de la classificació i, sobretot, permet encarar amb garanties la Lliga d’Argent gràcies el joc desenvolupat.

Pel que fa al sènior masculí del Club, el mateix dissabte es desplaçava a Girona. Allí, al camp de Palau, l’esperava un partit passat per molta aigua enfront del tercer classificat del grup Primer B d’Honor Català. Els vilanovins, que només van poder desplaçar-se amb disset jugadors per les nombroses baixes, van disputar un partit disciplinat i seriós. En el darrer compromís de la primera volta, i davant d’un rival complex, els homes de Michael Murray-Chapman van entregar-se al màxim a nivell defensiu davant d’un equip gironí que intentava desbordar una defensa ordenada. La major continuïtat del joc a la mà va permetre els locals d’anar-se’n al vestidor amb un 24 a 0 favorable; a la represa, la tònica de joc entretingut i continuat per part dels dos equips, tot i la intensa pluja, es va mantenir. Tot i disposar d’una banqueta més reduïda, els vilanovins encararen aquest segon temps de manera més efectiva, a nivell defensiu però també ofensiu, amb incursions en el terreny rival i un augment progressiu de la continuïtat en el joc. Fruit d’això els vilanovins aconseguiren un assaig i a punt estigueren d’aconseguir el segon, sobre el xiulet final, després d’uns minuts de sotmetre la zona de marca local a un atac de davantera constant (però complex per culpa de la pluja). Tot i que el marcador reflectí un 41 a 5 al final dels vuitanta minuts, la satisfacció entre els jugadors i la direcció tècnica del conjunt era alta, pel joc desenvolupat, la imatge oferta i la possibilitat d’encarar la segona part de la competició amb un bon regust de boca gràcies a allò viscut sobre la gespa gironina.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch