Derrotes per al SEL VNG

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana no va ser bo, a nivell de resultats en la competició, per als dos equips del SEL VNG que tenien compromisos. Mentre que els s16 encaixaven una derrota enfront del RC Tarragona a la Sínia Batadet, el sènior tornava de la seva visita a la Mar Bella barcelonina amb el sarró sense cap punt.

L’activitat del Club de Rugbi de la capital del Garraf va iniciar-se el dissabte a dos quarts d’onze, hora prevista per a la Jornada d’Escoles amb el RC Sant Cugat. L’absència comunicada del club vallesà no va impedir, però, que des del Club s’organitzés un entrenament especial er a les categories d’Escola, amb la intenció d’acostar el nou Reglament aprovat per la Comissió d’Escoles de la Federació Catalana a mitjan mes de gener, i finalitzar l’activitat amb una celebrada xocolatada amb melindros. “Hi ha una desena de trobades d’Escoles a la temporada, dates que les famílies guarden a l’agenda. No poder fer la jornada perquè el Club que havia de venir declina el seu compromís no ens satisfà, però l’activitat amb la qual hem contraprogramat ha estat tot un èxit”, van indicar fonts del Club. 

A l’entrenament especial el segui el partit en categoria infantil entre el SEL VNG i el RC Tarragona. Els Irreductibles, dirigits per Pau Marc Mestres, van saltar a la gespa espessos, cosa que el seu rival va aprofitar perfectament per aconseguir dues marques en els deu primer minuts de joc. Mica en mica, els joves de blau cel es van asserenar i trobar el seu joc, aconseguint arribar al descans amb un 10 a 15 en contra que presagiava un segon temps intens. A la represa, però, els locals no van acabar de trobar la necessària continuïtat, i els de la Laboral van acabar imposant la seva lògica gràcies a un equip més concentrat i travat: la derrota per 15 a 37 impedeix els locals sumar cap punt.

A la tarda, el sènior del Club es desplaçava a Barcelona per afrontar el seu partit amb el Barcelona Enginyers Rugby. Els barcelonins, que fins al moment no sumaven cap victòria, tenien al seu favor camp i públic; els vilanovins, en contra, la maca de tretze jugadrs titulars per lesions i compromisos laborals. Amb tot, els minus inicials foren igualats: bon joc per les dues bandes, amb poques fases estàtiques, fet gairebé sorprenent en una tarda que amenaçava amb soterrar sota la pluja el camp barceloní tot i que, finalment, l’amenaça no passa d’aquí. Els locals, ben posicionats obre el camp, van obrir el marcador ben aviat, aprofitant un error en la defensa dels de Michael J Murray-Chapman; de fet, aquesta va ser la tònica del partit. Bona disputa, però errors infantils de la banda vilanovina en defensa perfectament aprofitats pels Enginyers. Els de blau cel només van poder sumar tres punts en els vuitanta minuts, gràcies a una penalitat concedida per l’àrbitre i transformada per Isaac Richmond; els barcelonins, per la seva banda, van sumar cinc assajos arrencant el bonus ofensiu i deixant en el marcador un 31 a 3 que no acabava de reflectir el desenvolupament del partit. A destacar, per la banda vilanovina, la bona feina feta pel jove mig de melé Héctor Calderon, que va donar un bon ritme al joc d’atac tot i que aquest no acabà de concretar-se sobre la zona de marca local.

Aquest cap de setmana només els sèniors del Club té compromís. En el cas del masculí, serà dissabte a partir de les 16:30 hores, a la Sínia Batadet, en partit avançat de la sisena jornada de Primera Catalana; el femení, per la seva banda, es desplaça a Girona per enfrontar-se diumenge, a Palau i a partir de les 13 hores, al potentíssim GEiEG.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch