Dia del Club

Comparteix la notícia

El dissabte 31 de maig, celebrarem el Dia del Club. 

Què és el Dia del Club? És l’aniversari de la seva fundació. Per això us proposem una rugbi-festa. Un dia per estar tot junts (jugadors, pares, mares, novies, nòvios, amics…), convidar a la família i amics i passar-s’ho bé en un bon ambient. Ens trobarem al Camp de Rugbi de Vilanova i la Geltrú a partir de les 10 del matí. Farem jocs, partits… i acabarem amb un dinar de germanor amb sorpreses. Ningú s’escapa de jugar, així que tothom a posar-se en forma per aquest dia!

Com ens organitzarem? Hi haurà una penyora gastronòmica.

Què vol dir això? Doncs que cada jugador i els acompanyants que vinguin hauran de portar el menjar que ells es menjarien. La idea no es que cadascú es mengi el que ha portat, sinó que es faci una gran taula i que tothom piqui del que vulgui. Podeu portar embotits, pa, tomàquets, truites variades, amanides, formatges, pizzes, quiches, coques, algun postre … el que us sembli per preparar un buffet fred.

El Club, a més, posarà a disposició de tothom foc i brasa a la barbacoa per totes aquelles persones que vulgueu portar carn i cuinar-la! 

PREU ÚNIC: 2 € per persona

Pel que fa a la beguda i els cafès, se n’encarrega el club. Si algú vol ajudar als organitzadors o té alguna idea… que es posi en contacte amb el Club a través del telèfon 637 731 669 (Ester).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch